Webinar

Ledelse der styrker: Tilbage til arbejdet

På Ledelse der styrker vil Dennis Nørmark løfte sløret for hvad der er de mest virksomme tiltag imod pseudoarbejde. Med udgangspunkt i hans seneste forskning vil dette indlæg give dig ny inspiration til at undgå pseudoarbejde.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 05. maj 2021

Kl. 09:00 - 10:00

Gratis

Siden udgivelsen har Nørmark forfulgt emnet endnu dybere og undersøgt hvad der faktisk virker når man skal slippe af med unyttige opgaver og værdiløse projekter, møder og rapporteringer i en organisation. I sin nye bog ”Tilbage til arbejdet” præsenterer han resultatet af sin research og udstikker en konkret retning for hvordan vi kan vende tilbage til det rigtige arbejde og skrotte det som kun ligner rigtigt arbejde, tager alt for meget af vores tid og intet tilfredsstillende leverer. På Ledelse der styrker vil han løfte sløret for hvad der er de mest virksomme tiltag imod pseudoarbejde. 

Biografi

Dennis Nørmark er en af Danmarks mest anvendte og citerede antropologer. Han er forfatter til flere bøger om samfundsforhold, kultur, organisationer og ledelse. Dennis har arbejdet som konceptualiserende chefkonsulent i rådgivningsbranchen en del år og har derudover været professionelt bestyrelsesmedlem i flere organisationer. Blandt andet Danmarks Radio hvor han for nuværende er næstformand. Dennis holder foredrag over hele verden i kulturforståelse og senest om vores meningsløse arbejde.

Tilbud til dig

Som deltager på dette års Ledelse der Styrker, har du nu en ekslusiv mulighed for at købe oplægsholdernes bøger til skarpe priser. Tjek vores boghandel ud her

Få et overblik over Ledelsesfestivallen

Er du nysgerrig efter hvad du ellers kan opleve på Ledelse der styrker? Så gå på opdagelse i resten af programmet, hvor du både vil kunne høre om bæredygtig ledelse, personlig ledelse og topledelse. Klik her


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 05. maj 2021

Kl. 09:00 - 10:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 04. maj 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

272

Arrangementsnr.

340101


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

Dansk Betonforening

IDA Automation

IDA Byg

IDA Education

IDA Food Network

IDA Lederforum Hovedstaden

IDA Lederforum Midtjylland

IDA Lederforum Nordjylland

IDA Lederforum Syddanmark

IDA Militærteknik

IDA Miljø

IDA Operations Management

IDA Polymer

IDA Proces

IDA Risk

IDA Sundhedsteknologi

Kurser for studerende