Webinar

Ledelse der styrker: Virtuel ledelse

Virtuel ledelse og virtuelt samarbejde har eksisteret i mange år og har for en gruppe af ledere, særligt i større internationale virksomheder, været en naturlig del af hverdagen.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 03. maj 2021

Kl. 09:00 - 10:00

Gratis

I marts 2020 lukker verden ned og onlineverdenen åbner for alvor op. Vi bliver sendt hjem og ud i cyberspace. Over hele kloden rykker folk på Teams, zoom og Google Meet etc. Det hurtigste samlede globale kompetenceløft indenfor en ”ny” samarbejdsform tager fart.  

I oplægget vil Mads Schramm rette fokus på de vigtigste kompetencer for den virtuelle leder og vil give et bud på om Coronaperioden har lært os noget nyt om emnet. Til sidst i oplægget vil Mads Schramm pege på nogle af de fremtidige perspektiver for feltet.

Indhold:

  • Hvad er de vigtigste kompetencer for den virtuelle leder
  • Har coronaperioden lært os noget nyt om virtuel ledelse og virtuelt samarbejde
  • Hvilke fremtidige perspektiver er der for feltet?
  • Q & A

Biografi

Mads arbejder sammen med både private og offentlige virksomheder bl.a. Mærsk, William Demant, Udenrigsministeriet og Aarhus Universitet om emnet. Mads laver lederprogrammer, workshops og oplæg og laver individuel sparring med ledere der har teams og medarbejdere på distancen. Mads har været faglig konsulent for projektet “Nærværende ledelse på afstand” for “Væksthus for ledelse”. Udover arbejdet med virtuel ledelse arbejder Mads Schramm med stresshåndtering, lederudvikling, rekruttering og psykisk arbejdsmiljø.

Mads Schramm er erhvervspsykolog, cand. psych. aut. og forfatter. Mads Schramm har arbejdet med virtuel ledelse og virtuelt samarbejde i mere end 15 år og er forfatter til en lang række bøger og artikler om emnet bl.a. ”Kort & Godt om Virtuel ledelse” der udkommer på Dansk psykologisk forlag i foråret 2021. Mads Schramm laver lederprogrammer, workshops, oplæg og laver individuel sparring med ledere der har teams og medarbejdere på distancen. Blandt de virksomheder, som Mads Schramm tidligere har arbejdet med kan bl.a. nævnes Mærsk, William Demant, Udenrigsministeriet og Aarhus universitet.

Tilbud til dig

Som deltager på dette års Ledelse der Styrker, har du nu en ekslusiv mulighed for at købe oplægsholdernes bøger til skarpe priser. Tjek vores boghandel ud her 

Få et overblik over Ledelsesfestivallen

Er du nysgerrig efter hvad du ellers kan opleve på Ledelse der styrker? Så gå på opdagelse i resten af programmet, hvor du både vil kunne høre om bæredygtig ledelse, personlig ledelse og topledelse. Klik her


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 03. maj 2021

Kl. 09:00 - 10:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 02. maj 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

356

Arrangementsnr.

339696


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

Dansk Betonforening

IDA Automation

IDA Byg

IDA Education

IDA Food Network

IDA Lederforum Hovedstaden

IDA Lederforum Midtjylland

IDA Lederforum Nordjylland

IDA Lederforum Syddanmark

IDA Militærteknik

IDA Miljø

IDA Operations Management

IDA Polymer

IDA Proces

IDA Risk

IDA Sundhedsteknologi

Kurser for studerende