Arrangement

Ledelse med mod, nærvær og nysgerrighed – at skabe tillid i praksis

I Google er det basis for deres ”Yes Culture”. Metoden, der hjælper til at styrke dit personlige lederskab i praksis, og gøre dig til en bedre og mere opmærksom leder. Forstå og oversæt handlinerne og teorierne til praksis med det samme.

IDA, København V.

Tirsdag d. 01. september 2020

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 150 kr.

Tilmeldingsfrist 28. august 2020 - kl. 12:00

 

BeskrivelseLink kopieret

Gør ambitionen om at blive en bedre leder til virkelig handling

Vi vil træne vores personlige lederskab med metoder fra andre arenaer, end dem vi plejer at bruge. Vi kommer til at styrke vores selvforståelse og derved også forstå andres handlinger og motiver bedre. Derved kan vi styrke samarbejde mellem lederkolleger og medarbejdere, og gøre os selv dygtigere til at kommunikere og lytte. Vi skaber en bedre grobund for at skabe følgeskab.

Arrangementet er for dig, der arbejder som leder og vil styrke dine evner til et øget nærvær i en til tider hektisk rolle som leder. Du får trænet din evne til at lede med nysgerrighed, fleksibilitet og kreativitet samtidig med du styrker dine relationer til medarbejderne.

Til arrangementet kommer vi blandt andet til at arbejde med:

 • At styrke sammenhold og samarbejde i teamet
 • At aktivere vores mellemmenneskelige kompetencer i arbejdet
 • At kropsliggøre ny viden og nye metoder
 • At gøre ledelse til følgeskab via kommunikation og stærke relationer
 • At reducere frygt for at fejle samt skabe rum for fejl i arbejdslivet
 • At arbejde aktivt med kreativitet og nye metoder

På arrangementet kommer vi til at arbejde med et træningskoncept, som med det samme hjælper os med at forankre de nye vaner i praksis.

Vores praktiske, fysiske øvelser er inspireret fra træningen i det Improviserede Teater og kaldes under et: Applied Improvisation. Grundideen i Applied Improvisation kommer fra USA, hvor det indgår i virksomhedstræning på alle niveauer og bl.a. er inspirationen til Googles ”Yes Culture”. Vi lytter, lærer, fejler og griner - og opdager, hvordan vi uden frygt får adgang til vores kreativitet og fulde potentiale.

Applied Improvisation er et effektivt træningskoncept, som styrker hjernens evne til at lære nyt, samarbejde, reagere hurtigt og være innovativ.

Kurset er for dig, der ønsker at blive en stærkere holdspiller og styrke dine personlige kompetencer

Målgruppe:
’Ledelse med mod, nærvær og nysgerrighed’ er for dig der arbejder i teams eller arbejder i et job, med opgaver der ofte ændrer sig. Vil du gerne bringe dig selv og din faglighed i spil i en verden, hvor øget digitalisering påvirker vores måde at interagere på, er kurset det oplagte valg for dig. Du vil få udviklet dit personlige mod, din evne til at være nærværende i selv pressede situationer, og du får stimuleret din nysgerrighed, fleksibilitet og kreativitet. Du bliver kort sagt en gladere og mere eftertragtet medspiller.

Udbytte:

 • Forstå de roller, du selv og andre påtager sig
 • Fremlægge dine synspunkter, så andre lytter
 • Lytte aktivt til andre
 • Håndtere modstand
 • Reducere frygt for at fejle
 • Øget selvindsigt og selvtillid
 • Opgør med nul-fejlskultur
 • Markant større arbejdsglæde
 • Større tillid og respekt blandt medarbejderne
 • Mere direkte, respektfuld og ærlig kommunikation

Om Underviser:

Per Rasmussen er uddannet dataingeniør fra SDU og kaptajn fra Forsvaret. I mere end 25 år har han arbejdet med ledelse af mennesker, motivation og tværgående samarbejde og har en uddannelse som Systemic Coach. Per har været med til at indføre nye arbejdsmetoder og processer både i forbindelse med traditionel og agil ledelse.

Per er blandt pioner i Danmark i forhold til at anvende principperne fra Applied Improvisation til uddannelse af ledere, teamtræning og personlig udvikling. Per underviser med inddragelse og faciliteret refleksion, der gør indholdet konkret og operationelt med det samme.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

IDA

Kalvebod brygge 31-33,

1780 København V.


Hvornår

Tirsdag d. 01. september 2020

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Ledig

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Studiemedlem

150 kr.

Firmamedlem

200 kr.

Medlem af arrangør

200 kr.

Medlem

200 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

300 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

300 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 28. august 2020

Kl. 12:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

11

Arrangementsnr.

335818


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

IDA Lederforum Hovedstaden