Arrangement

Lederkursus i 4 moduler for studerende eller nye ledere - Herning

Har du lyst til at udvide dine kompetencer, mens du studerer? Tænker du, at du måske skal lede, når du er færdig med at studere? IDA tilbyder et lederkursus med bevis, som kan bruges til dit CV, når du er færdig.

Aarhus Universitet, Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, Herning

Mandag d. 21. september 2020

Kl. 17:30 - 17:30

400 kr.

Tilmeldingsfrist 09. september 2020 - kl. 23:55

Beskrivelse

IDA Lederforum har i samarbejde med BusinessGuides lavet et lederkursus, hvor du som IDA-medlem får mulighed for at stifte bekendtskab med begreber og metoder inden for ledelse. På kurset får du værktøjer, som du kan bruge praktisk på arbejdsmarkedet og i dit videre forløb på studiet. Kurset forløber over fire aftener.

Kursets formål
Mange ingeniører får på et tidspunkt i deres karriere et ansvar for at lede andre. Det kan være som mindre formel leder af det team eller projekt, man selv indgår i, eller det kan være i en decideret lederfunktion, hvor resultaterne først og fremmest skabes gennem andre. Rollen som leder er kompleks og kræver så forskelligartede kompetencer som at kunne sætte mål, skabe engagement, være innovativ, sikre stabilitet, skabe vækst, overholde regler og meget mere.

Kurset giver dig et fundament for at kunne arbejde med alle disse aspekter og giver dig indsigt i rollen som leder, så du bliver klar til at påtage dig ledelsesansvaret.

Dit udbytte
- Indsigt i rollen som leder og hvordan du kan udfylde den

- Viden om grundlæggende teori i relation til lederrollen

- Personlig og faglig forberedelse til din (måske) kommende rolle som leder

- Øget selvindsigt

- Feedback og erfaringsudveksling

- Netværk og sparring

- Kursusbevis

Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg, praktiske øvelser og dialog, både i mindre grupper og i plenum. Der skal påregnes ca. 30. minutters hjemmearbejde til hver lektion.

 

Kursusdage
21. september 2020: Emne - Intro til ledelse og det personlige udgangspunkt.

28. september 2020: Emne - Værdiskabelse gennem ledelse og ejerskab ved medarbejderne?

5. oktober 2020: Emne - Arbejdet med og udvikling af teams. Kommunikation og feedback.

19. oktober 2020: Emne - Stillingtagen til fremtidig ledelsestilgang.


Alle dage foregår undervisningen fra kl. 17.30-21.30.

 

Pris
Prisen for kurset som studerende er: 400,- kr. Dette inkluderer alle fire kursusgange, materiale samt mad og drikke på alle kursusaftener. Når du tilmelder dig kurset, forventes det, at du kommer til alle kursusdage. Når første kursusmodul er afholdt vil du automatisk blive tilmeldt de 3 øvrige moduler.

 

Vigtig information
Du modtager en mail op den mail du har registret www.mit.ida.dk/. I mailen er der er en DISC test som du skal tage. Det er vigtig at du besvarer mailen og tager testen
inden onsdag d. 16. kl. 20.00.

Du skal medbringe en computer til kurset, til at åbne elektronisk materiale i undervisningen.

 

Praktiske oplysninger
Deltagerne modtager kursusbevis fra BusinessGuides efter at have deltaget i alle delkurser. Kurset er skræddersyet til IDA og målrettet studerende.

Ved spørgsmål, kontakt Casper Rahr på mail ida.casperrahr@gmail.com eller telefon 29 28 21 98

 

Sted
Kurset bliver afholdt i Herning på Universitetet, Birk Centerpark 15, 7400 Herning. Lokalenummer vil fremgå, når kurset nærmer sig.

 

Parkering
Der er let tilgængelige parkeringsmuligheder omkring Universitetet

I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ’no-show fee’ på 600 kr.

For at give dig den bedste oplevelse ifbm. arrangementet har vi behov for nogle oplysninger om dig. Oplysningerne bliver brugt af IDA både til at fremsende tilbud om relevante arrangementer og kurser i fremtiden, men også så vi kan gøre vores arrangementer og kurser endnu bedre.
Vi videregiver oplysning om dit navn, mobiltelefon og e-mail adresse samt evt. firma og titel til underviseren / arrangementsafholderen, så de kan sende dig relevant praktisk information om arrangementet.
Vi videregiver ligeledes de samme oplysninger til de øvrige deltagere ved at placere dem på deltagerlisten for at facilitere networking og erfaringsudveksling.

 

Covid-19
I tilfælde af, at der kommer en situation, hvor det ikke er muligt at mødes fysisk til kurserne, så overgår kurserne til at være onlinekurser. Derfor er du sikker på, når du har tilmeldt dig kurset, at det bliver gennemført. Business Guides er erfarne i at holde online undervisning og har gode erfaringer med det. Derfor er du sikker på, at kvaliteten og udbyttet af kursus er på højeste niveau, uanset hvilken COVID-19 situation vi står i.

Hvor

Aarhus Universitet, Institut for Forretningsudvikling og Teknologi

Birk Centerpark 15

7400 Herning

Lokale 3120


Hvornår

Mandag d. 21. september 2020

Kl. 17:30 - 17:30


Pris

Firmamedlem

400 kr.

Medlem af arrangør

400 kr.

Ledig

400 kr.

Medlem

400 kr.

Seniormedlem

400 kr.

Studiemedlem

400 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 09. september 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

26


Ledige pladser

0

Arrangementsnr.

337499


Arrangør

IDA Lederforum Midt/Vest


Medarrangører

IDA Lederforum