Arrangement

Lederkursus i 4 moduler for studerende eller nye ledere - Modul 1: Intro til ledelse og det personlige udgangspunkt

Har du lyst til at udvide dine kompetencer, mens du studerer? Tænker du, at du måske skal lede, når du er færdig med at studere? IDA tilbyder et lederkursus med bevis, som kan bruges til dit CV, når du er færdig.

Fællesdomicilet, Odense C

Onsdag d. 23. september 2020

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 400 kr.

Tilmeldingsfrist 06. september 2020 - kl. 23:55

Beskrivelse

IDA Lederforum har i samarbejde med BusinessGuides lavet et lederkursus, hvor du som IDA-medlem får mulighed for at stifte bekendtskab med begreber og metoder inden for ledelse. På kurset får du værktøjer, som du kan bruge praktisk på arbejdsmarkedet og i dit videre forløb på studiet. Kurset forløber over fire aftener.

Kursets formål
Mange ingeniører får på et tidspunkt i deres karriere et ansvar for at lede andre. Det kan være som mindre formel leder af det team eller projekt, man selv indgår i, eller det kan være i en decideret lederfunktion, hvor resultaterne først og fremmest skabes gennem andre. Rollen som leder er kompleks og kræver så forskelligartede kompetencer som at kunne sætte mål, skabe engagement, være innovativ, sikre stabilitet, skabe vækst, overholde regler og meget mere.

Kurset giver dig et fundament for at kunne arbejde med alle disse aspekter og giver dig indsigt i rollen som leder, så du bliver klar til at påtage dig ledelsesansvaret.

Dit udbytte

- Indsigt i rollen som leder og hvordan du kan udfylde den

- Viden om grundlæggende teori i relation til lederrollen

- Personlig og faglig forberedelse til din (måske) kommende rolle som leder

- Øget selvindsigt

- Feedback og erfaringsudveksling

- Netværk og sparring

- Kursusbevis

Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg, praktiske øvelser og dialog, både i mindre grupper og i plenum. Der skal påregnes ca. 30 minutters hjemmearbejde til hver lektion.

Kursusdage

23. september 2020: Emne: Intro til ledelse og det personlige udgangspunkt

7. oktober 2020: Emne: Værdiskabelse gennem ledelse og ejerskab ved medarbejderne?

21. oktober 2020: Emne: Arbejdet med og udvikling af teams. Kommunikation og feedback

28. oktober 2020: Emne: Stillingtagen til fremtidig ledelsestilgang


Alle dage foregår undervisningen fra kl. 17.00-21.00.

Pris

Prisen for kurset som studerende er: 400,- kr. Dette inkluderer alle fire kursusgange, materiale samt mad og drikke på alle kursusaftener. Når du tilmelder dig kurset, forventes det, at du kommer til alle kursusdage. Når første kursusmodul er afholdt, vil du automatisk blive tilmeldt de 3 øvrige moduler.

Vigtig information

 • Du modtager en mail op den mail du har registret www.mit.ida.dk/. I mailen er der er en DISC test, som du skal tage. Det er vigtigt, at du besvarer mailen og tager testen
  inden torsdag d. 16. september kl. 20.00.
 • Du skal medbringe en computer til kurset - til at åbne elektronisk materiale i undervisningen.
 • Praktiske oplysninger

  Deltagerne modtager kursusbevis fra BusinessGuides efter at have deltaget i alle delkurser. Kurset er skræddersyet til IDA og målrettet studerende.

  Ved spørgsmål til indhold eller hvis der skal tages forbehold i forbindelse med maden, kontakt Mads Michaelsen på mail mamic18@student.sdu.dk eller telefon 20 94 32 09

  Sted

  Kurset bliver afholdt i Fællesdomicilet, Englandsgade 25, 5000 Odense C. Indgang foregår ved hovedindgangen. Spørg efter lokalet "Konferencen".

  Parkering
  Der er let tilgængelige parkeringsmuligheder foran IDA bygningen, men man skal henvende sig i receptionen for at få et P-bevis.

  I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ’no-show fee’ på 600 kr.

  For at give dig den bedste oplevelse ifbm. arrangementet har vi behov for nogle oplysninger om dig. Oplysningerne bliver brugt af IDA både til at fremsende tilbud om relevante arrangementer og kurser i fremtiden, men også så vi kan gøre vores arrangementer og kurser endnu bedre.
  Vi videregiver oplysning om dit navn, mobiltelefon og e-mail adresse samt evt. firma og titel til underviseren/arrangementsafholderen, så de kan sende dig relevant praktisk information om arrangementet.
  Vi videregiver ligeledes de samme oplysninger til de øvrige deltagere ved at placere dem på deltagerlisten for at facilitere networking og erfaringsudveksling.

  Hvor

  Fællesdomicilet

  Englandsgade 25

  5000 Odense C

  Konferencen


  Hvornår

  Onsdag d. 23. september 2020

  Kl. 17:00 - 21:00


  Pris

  Medlem af arrangør

  400 kr.

  Ledig

  400 kr.

  Medlem

  400 kr.

  Seniormedlem

  400 kr.

  Studiemedlem

  400 kr.

  Deltager, ikke medlem af IDA

  600 kr.

  Studerende, ikke medlem af IDA

  600 kr.

  Tilmeldingsfrist

  Søndag d. 06. september 2020

  Kl. 23:55


  Antal pladser

  25


  Ledige pladser

  0

  Arrangementsnr.

  337233


  Arrangør

  IDA Lederforum Syddanmark


  Medarrangører

  Kurser for studerende

  Ungdomsudvalg, IDA Fyn