Arrangement

Lederkursus i 4 moduler for studerende eller nye ledere - Modul 3: Arbejdet med og udvikling af teams. Kommunikation og feedback

Har du lyst til at udvide dine kompetencer, mens du studerer? Tænker du, at du måske skal lede, når du er færdig med at studere? IDA tilbyder et lederkursus med bevis, som kan bruges til dit CV, når du er færdig.

Fællesdomicilet, Odense C

Onsdag d. 21. oktober 2020

Kl. 17:00 - 21:00

Gratis

Beskrivelse

IDA Lederforum har i samarbejde med BusinessGuides lavet et lederkursus, hvor du som IDA-medlem får mulighed for at stifte bekendtskab med begreber og metoder inden for ledelse. På kurset får du værktøjer, som du kan bruge praktisk på arbejdsmarkedet og i dit videre forløb på studiet. Kurset forløber over fire aftener.

Kursets formål
Mange ingeniører får på et tidspunkt i deres karriere et ansvar for at lede andre. Det kan være som mindre formel leder af det team eller projekt, man selv indgår i, eller det kan være i en decideret lederfunktion, hvor resultaterne først og fremmest skabes gennem andre. Rollen som leder er kompleks og kræver så forskelligartede kompetencer som at kunne sætte mål, skabe engagement, være innovativ, sikre stabilitet, skabe vækst, overholde regler og meget mere.

Kurset giver dig et fundament for at kunne arbejde med alle disse aspekter og giver dig indsigt i rollen som leder, så du bliver klar til at påtage dig ledelsesansvaret.

Dit udbytte

- Indsigt i rollen som leder og hvordan du kan udfylde den

- Viden om grundlæggende teori i relation til lederrollen

- Personlig og faglig forberedelse til din (måske) kommende rolle som leder

- Øget selvindsigt

- Feedback og erfaringsudveksling

- Netværk og sparring

- Kursusbevis

Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg, praktiske øvelser og dialog, både i mindre grupper og i plenum. Der skal påregnes ca. 30. minutters hjemmearbejde til hver lektion.

Kursusdage

16. Marts 2020: Emne - Intro til ledelse og det personlige udgangspunkt. - 335351

25. Marts 2020: Emne - Værdiskabelse gennem ledelse og ejerskab ved medarbejderne? 335353

26. Marts 2020: Emne - Arbejdet med og udvikling af teams. Kommunikation og feedback.

30. Marts 2020: Emne - Stillingtagen til fremtidig ledelsestilgang.


Alle dage foregår undervisningen fra kl. 17.00-21.00.

Pris

Prisen for kurset som studerende er: 400,- kr. Dette inkluderer alle fire kursusgange, materiale samt mad og drikke på alle kursusaftener. Når du tilmelder dig kurset, forventes det, at du kommer til alle kursusdage. Når første kursusmodul er afholdt vil du automatisk blive tilmeldt de 3 øvrige moduler.

 

Vigtig information
 • Du modtager en mail op den mail du har registret www.mit.ida.dk/. I mailen er der er en DISC test som du skal tage. Det er vigtig at du besvarer mailen og tager testen
  inden torsdag d. 16. september kl. 20.00.
 • Du skal medbringe en computer til kurset, til at åbne elektronisk materiale i undervisningen.
 • Praktiske oplysninger

  Deltagerne modtager kursusbevis fra BusinessGuides efter at have deltaget i alle delkurser. Kurset er skræddersyet til IDA og målrettet studerende.

  Ved spørgsmål til indhold eller hvis der skal tages forbehold i forbindelse med maden, kontakt Mads Michaelsen på mail mamic18@student.sdu.dk eller telefon 20 94 32 09

   

  Sted

  Kurset bliver afholdt i konferencen hos IDA fyn på Englandsgade 25 5000 Odense C. Indgang foregår ved hovedindgangen.

  Parkering
  Der er let tilgængelige parkeringsmuligheder for and IDA bygningen, men man skal henvende sig i receptionen for at få et p-bevis.

  I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ’no-show fee’ på 600 kr.

  For at give dig den bedste oplevelse ifbm. arrangementet har vi behov for nogle oplysninger om dig. Oplysningerne bliver brugt af IDA både til at fremsende tilbud om relevante arrangementer og kurser i fremtiden, men også så vi kan gøre vores arrangementer og kurser endnu bedre.
  Vi videregiver oplysning om dit navn, mobiltelefon og e-mail adresse samt evt. firma og titel til underviseren / arrangementsafholderen, så de kan sende dig relevant praktisk information om arrangementet.
  Vi videregiver ligeledes de samme oplysninger til de øvrige deltagere ved at placere dem på deltagerlisten for at facilitere networking og erfaringsudveksling.

  Hvor

  Fællesdomicilet

  Englandsgade 25

  5000 Odense C

  Konferencen


  Hvornår

  Onsdag d. 21. oktober 2020

  Kl. 17:00 - 21:00


  Pris

  Deltager, ikke medlem af IDA

  0 kr.

  Studerende, ikke medlem af IDA

  0 kr.

  Medlem af arrangør

  0 kr.

  Ledig

  0 kr.

  Medlem

  0 kr.

  Studiemedlem

  0 kr.

  Tilmeldingsfrist

  Tirsdag d. 20. oktober 2020

  Kl. 23:55


  Antal pladser

  28


  Ledige pladser

  0

  Arrangementsnr.

  337235


  Arrangør

  Ungdomsudvalg, IDA Fyn


  Medarrangører

  IDA Lederforum Syddanmark

  Kurser for studerende