Arrangement

Levende mennesker – Levende virksomhed

Nogle gange bliver hverdagen tung at danse med – både for lederne og for medarbejderne. Du får her en metode, så du kan åbne for dialog om at være menneske i de konkrete arbejdsudfordringer, I har. For dig, der tør vende tingene på hovedet.

IDA, København V.

Torsdag d. 22. oktober 2020

Kl. 17:00 - 19:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 14. oktober 2020 - kl. 23:55

Nogle gange bliver hverdagen tung at danse med – både for lederne og for medarbejderne. Det skyldes bl.a. myten om, at den mest effektive vej til virksomhedens mål er at finde ”best practice” og alle sammen praktisere den. Det betyder, at særlige talenter eller lyst og drivkraft til noget andet opleves som illoyalt overfor målet. Man bliver begrænset som menneske: One size fits all. Alligevel forventes man at kunne mønstre en motivation og drivkraft for virksomhedens mål. Som at træde på speederen og bremsen på samme tid.

Hvordan kan vi udvikle et andet mindset?  Så det at være et levende menneske bliver en styrke for virksomheden. Hvordan kan vi slippe lederes og medarbejderes lyst og drivkraft løs og stadig bevæge os i retning af virksomhedens mål? Hvordan bliver virksomheden mere levende, fx smidig ifht omskiftelige omgivelser ved at menneskene bliver mere levende?

Her får du en metode, så du – uden at være psykolog - kan åbne for dialog om at være menneske i de konkrete arbejdsudfordringer, I har. Ved at spille jævnligt udvikler I tillid og menneskelighed i jeres konkrete arbejdskontekst, ligesom I får en metode til at håndtere SHIT-situationer: ”SHIT, den havde vi ikke set komme!” Metoden består i at spidsformulere sin udfordring og bruge spillet ”Om at være menneske” til at skabe dialog – systematisk i starten og senere efter behov.

For dig, der tør vende tingene på hovedet; gå ind i en god dialog og refleksion og vil prøve metoden af på dig selv, før du bruger den på andre.

Facilitator

Civilingeniør og spiludvikler Lise Damkjær indleder med et kort foredrag om ”Levende mennesker – Levende virksomhed”, så spidsformulerer vi vores udfordring og efter pausen spiller vi ”Om at være menneske” ud fra vores udfordringer.

Hvis du ikke møder op til arrangementet uden afmelding, tillader vi os at opkræve et no-show-fee på 250 kr.

 

Skal du med til andre møder/kurser? Læs mere her: IDA Proces' Arrangementskalender

Bliv medlem af IDA Proces netværket og opnå rabat på deltagelse i møder/kurser
Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer. Alle kan tilmelde sig IDA Proces' nyhedsmail gratis, tilmeld dig her hvis du fremover vil modtage IDA Proces' nyhedsmail.

Du kan følge os på LinkedIn eller melde dig ind i vores Facebook-gruppe.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Hvor

IDA

Kalvebod brygge 31-33,

1780 København V.


Hvornår

Torsdag d. 22. oktober 2020

Kl. 17:00 - 19:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 14. oktober 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

20


Ledige pladser

0

Arrangementsnr.

335366


Arrangør

IDA Proces