Arrangement

LIVERPOOL Legends on Tour

Kom og mød to Liverpool legender fortælle anekdoter fra gamle dage. Det er den altid interessante målmand Grobbelar og Alan Kennedy, der står for underholdningen. Vi mødes i papegøjehaven til spisning og networking først. You'll Never Walk Alone!

Papegøjehaven, Aalborg

Torsdag d. 18. februar 2021

Kl. 17:15 - 21:00

Fra 390 kr.

Tilmeldingsfrist 18. januar 2021 - kl. 23:55

Vi starter kl 17:30 med spisning i papegøjehaven (Hubertusstuen), hvor vi kan hygge og netværke. Inkluderet i prisen er billet til arrangementet, en udsøgt buffet, en øl/vin/vand, samt muligheden for at netværke med andre IDA'ere (og Liverpool fans)

To af de største Liverpool-fodboldlegender gennem tiden, målmanden Bruce Grobbelaar og venstrebacken Alan Kennedy gæster AKKC sammen med sangeren Jamie Webster, der leverer Liverpool-sangen You'll Never Walk Alone.

Setuppet er i sand fodboldstil med scenen indrettet som et fodboldstudie, hvor de to legender bliver interviewet i afslappet stil af journalisten Daniel Sichlau. Der er lagt op til to 'halvlege' fyldt med videoklip, anekdoter og gode historier om de tidligere spilleres tid hos "The Reds".

Bruce Grobbelaar var målmand i Liverpool i perioden 1980-1994 og er anerkendt som en af verdens bedste målmænd. Han er kendt for sin helt særlige spillestil og sin udadvendte personlighed, der også gør ham til en af nutidens mest flamboyante og vellidte personer indenfor fodbold.

Venstrebacken Alan Kennedy, 'Barney', spillede i Liverpool fra 1978-1986. Han er særligt kendt for at levere det vindende mål i Champions League finalen mod Real Madrid i 1981, og i løbet af sin tid i Liverpool var han ofte at finde på forsiden med sine bedrifter på banen, der var med til at sikre Liverpool flere titler i både engelsk og europæisk fodbold.

Sangeren Jamie Webster leverer i løbet af aftenen Liverpool-sangen You'll Never Walk Alone, der har givet genlyd på Anfield siden 60'erne, og mon ikke salen kommer til at lyde som et stadion med fællessang på lægterne?

Mød legenderne
Som en del af showet vil det være muligt for publikum at stille spørgsmål til de to kendte spillere, og efter showet vil der være mulighed for at møde dem begge samt få autografer og billeder. Det er altså med at finde fodboldtrøjerne frem, så de kan blive signeret.

COVID-19: Vi er som IDA tilmeldt som en gruppe, og følger altid de gældende regler udstukket af sundhedsmyndighederne. Til arrangementer hvor det er relevant, har IDA håndsprit med. Derudover er det deltagernes eget ansvar at overholde afstand samt evt. bære mundbind.

Spørgsmål mv. kan stiles til lars.ronnow@hotmail.com

Hvor

Papegøjehaven

Europa Plads 2

9000 Aalborg

Hubertus stuen


Hvornår

Torsdag d. 18. februar 2021

Kl. 17:15 - 21:00


Pris

Ledig

390 kr.

Medlem

390 kr.

Seniormedlem

390 kr.

Studiemedlem

390 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 18. januar 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

22

Tilvalg

Ledsager

390 kr.

Arrangementsnr.

337867