Webinar

Livestreaming på Technomania

Oplev de mest inspirerende talere og topledere direkte fra Technomania 2021. IDA livestreamer fra scenerne: Main stage, Tech stage og Lead stage. Tilmeld dig i dag, og vær med online.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Fra onsdag d. 06. oktober 2021. kl. 08:00

Til torsdag d. 07. oktober 2021. kl. 16:00

Gratis

Fortvivl ikke, hvis du ikke kan være med fysisk på hi messen og Technomania i år. IDA giver dig mulighed for at overvære 24 ud af de 32 talks fra de tre scener. 

Du vil et par dage før få tilsendt linket til livestreamingen.

__________________

Tilmeldingsprocedure: 

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. 

Et par dage før afholdelse vil du modtage et link til livestreamingen, som du blot skal logge på for at komme videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Fra onsdag d. 06. oktober 2021. kl. 08:00

Til torsdag d. 07. oktober 2021. kl. 16:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 07:00


Antal pladser

500


Ledige pladser

443

Arrangementsnr.

341692


Arrangør

IDA


Medarrangører

Kurser for studerende