Arrangement

'Lolita for altid' på REVOLVER

Tag med Yngreforum på REVOLVER - Der vil være en drink før forestillingen. Coronatiltag: Der vil være en fri siddeplads mellem hver gæst.

Revolver, København

Torsdag d. 12. november 2020

Kl. 18:50 - 22:00

Fra 70 kr.

Tilmeldingsfrist 09. november 2020 - kl. 23:55

Repræsentanter fra Yngreforum registrerer samt uddeler billetter kl. 19.00.

 

Beskrivelse:

Hvad er den unge pige værd?

Det er den unge piges debut. Hendes første møde med publikum. Muslingeskallen åbenbarer hende, som i Botticellis berømte maleri ’Venus fødsel’ fra 1468. Hendes hud er glat, hendes krop er flot, hendes øjne er åbne, hendes hår bruser ud over det hele og hun er SÅ klar til at møde os. Hun ved ikke endnu, hvor meget magt hun har. Men tiden går og hun mister sin uskyld, sit udseende, sin krop, sin alder og sin magt. Og vi mister interessen for hende. Hvis bare Lolita kunne være Lolita for altid.

Lolita for altid er en scenekunstnerisk komposition af kunstnerduoen How to kill a dogs egne tekster og sange, der afslører den uro, de farer og de fordele, de oplever ved at iklæde sig den unge piges udseende og adfærd. Forestillingen bevæger sig et sted mellem performance og koncert. Der bliver arbejdet med temaer som køn, krop, identitet og seksualitet. Og med at give den unge pige en stemme, så hun ikke kun er visuelt repræsenteret i kulturen, men selv får lov at fortælle sin historie. Og ja, det er bestemt også en problematik, som mange unge mænd vil kunne spejle sig i.

‘Lolita for altid’ tager afsæt i det paradoks, at unge piger på den ene side kan udnytte deres køn og alder til at fremme karrieren og det sociale liv. Og på den anden side ønsker at være andet end netop deres køn og alder, fordi det gør dem sårbare og underkender deres position som frie individer.

Lolita for altid er produceret af How to kill a dog, der består af instruktør Jennifer Vedsted og skuespiller og musiker Emma Sehested Høeg. De stod også bag anmelder- og publikussuccessen Velkommen til Pandora, der har spillet på Reaktor, og som var blevet flyttet til Revolver, inden covid-19 nåede at sætte en stopper for dens spilleperiode. Derfor smider vi nogle Velkommen til Pandora forestillinger ind i Lolita for altid’s spilleforløb.

 

Pris:
- Medlem: 70,-
- Ledsager: 120,-

 

Ekstra info:

- Ledsagere er velkomne, dog højst 1 ledsager pr. medlem

- Vi mødes ved Revolver torsdag d. 12/11 kl. 19:00 til registrering.

- Ved tilmelding må man gerne angive om man er under 26 år. Det er selvfølgelig helt frivilligt :-) Det har ikke indflydelse på billetpris men er kun til for at give en indikation af aldersfordelingen.


.
OBS! Tilmeldingen er bindende.
Har du spørgsmål? Så kontakt YngreForum på e-mail: yngreforum@gmail.com eller Facebook: www.facebook.com/YngreForum

Hvor

Revolver

Østerfælled torv 34

2100 København

Vi mødes ved indgangen


Hvornår

Torsdag d. 12. november 2020

Kl. 18:50 - 22:00


Pris

Ledig

70 kr.

Medlem

70 kr.

Seniormedlem

70 kr.

Studiemedlem

70 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 09. november 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

26


Ledige pladser

21

Tilvalg

Ledsager

120 kr.

Jeg er under 26 år

0 kr.

Arrangementsnr.

337819