Arrangement

Lyt til dit netværk - er der en hacker? Flyttet fra den 17/5

Ved IT-sikkerhed hændelser, viser det sig ofte at hackerne har være inde i virksomhedens netværk i et pænt stykke tid - men hvad kan vi lære af tidligere hændelser fra udlandet?

IDA Conference, København V

Onsdag d. 16. juni 2021

Kl. 17:30 - 19:30

Fra 0 kr.

Ved IT-sikkerhed hændelser, viser det sig ofte at hackerne har være inde i virksomhedens netværk i et pænt stykke tid - men hvad kan vi lære af tidligere hændelser fra udlandet?

Indlægget vil omhandle om hvordan en hacker arbejder, deres motiveringer og hvordan man med lidt planlægning kan "ødelægge hackerens dag" og stoppe ulykken, før det for alvor kommer til at gøre ondt på virksomhedens økonomi.

Case historierne vil primært omhandle hændelser i Industrielle miljøer (OT) som driver kritisk infrastruktur - hackerangrebet på det ukrainske el-net, men tiltagene kan let overføres til virksomhedens traditionelle IT-netværk.

Indlægget vil have en stærkt teknisk karakter, og henvender sig primært til ledere og teknikere, som sidder med ansvaret for at sikre virksomhedens IT/OT netværk. 

Foredragsholder:

Mødet afholdes af en af Danmarks førende specialister inden for området, Mikael Vingaard.

Mikael har mere end 20 års erfaring inden for informationssikkerhed, audit samt beredskabsplanlægning - heraf de sidste 6 år med industriel sikkerhed.

En stor del af hans undervisningserfaring kommer fra arbejdet som instruktør på CISSP- uddannelsen, samt fra en lang række sikkerhedskonferencer, hvor han har bidraget med både workshops og præsentationer.  I sin fritid driver Mikael et af verdens største ICS/SCADA Honeypot-netværk for globale dataindsamlings- og angrebstendenser.

Mikael har følgende certificeringer: CISSP, Lead Auditor i ISO 27001, Certified SCADA Security Architect (CSSA) samt SANS Global Industrial Cyber Security Professional (GICSP) og GIAC Response and Industriel Defence (GRID - ICS Active Defence and Incident Response).

Mikael er desuden ansat som Industrial Security Expert hos sikkerhedsvirksomheden En Garde Security, som hjælper virksomhederne med at sikre, finde og bekæmpe hackernes angrebs muligheder.

Arrangør: Peter Falk, IDA IT

Forplejning på mødet: Kaffe og te ved start, og sodavand/sandwich i pausen. 

God corona-adfærd til IDAs arrangementer
IDA følger naturligvis myndighedernes anvisninger ved afholdelse af fysiske møder og arrangementer. Du skal til gengæld kunne fremvise et gyldigt coronapas, og vi beder dig være opmærksom på, at andre deltagere kan være mere udsatte end dig eller have en anden opfattelse af smitterisiko.

 Gratis for medlemmer af IDA IT og DANSK IT 

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Onsdag d. 16. juni 2021

Kl. 17:30 - 19:30


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ikke IDA-medlem

250 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 15. juni 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

40


Ledige pladser

11

Arrangementsnr.

338849


Arrangør

IDA IT


Medarrangører

Kurser for studerende