Arrangement

Michèle's Meet'n'Greet - Melvin Kakooza & Mor

Tag med til et ekstraordinært talkshow, når Michèle Bellaiche inviterer Melvin Kakooza og hans helt igennem elskelige mor Carolyne med på scenen i Aalborg som det eneste sted i Nordjylland.

Glassalen, Aalborg

Onsdag d. 27. januar 2021

Kl. 18:00 - 22:00

Fra 455 kr.

Tilmeldingsfrist 30. november 2020 - kl. 23:55

VIGTIGT: Arrangementet er pt udsolgt hos AKKC. De håber, at der åbnes op for salg af flere billetter, når regeringen tager beslutning mht forsamlinger. Når/hvis der åbnes op, har vi 40 billetter. Men vi skal købe billetterne, så snart de sættes til salg. Og vi køber kun billetter til dem, der er tilmeldt på det tidspunkt. Det kan allerede være i slutningen af september, så hurtig tilmelding tilrådes.

Såfremt der ikke kommer flere billetter i salg, får du naturligvis alle pengene retur.

Der er lagt op til en åbenhjertig, inspirerende og ikke mindst hylende morsom aften, der kommer til at handle om alt fra familie til karriere og ikke mindst Danmark og danskere set med Melvin og Carolynes øjne. Noget er helt sort, og rigtig meget er vanvittigt sjovt!

Melvin Kakooza har gjort kometkarriere på den danske underholdningsscene og har taget befolkningen med storm - både som stand-up komiker med egne one-man shows og i adskillige tv-programmer.

Selvom det langtfra har været nemt, har mor og søn altid formået at holde sammen, tro på deres drømme og se lyst på tilværelsen - for med humor kommer man rigtig langt!

Melvin og Carolyne har i aftenens anledning sagt ja til at svare på alverdens spørgsmål fra publikum, og det er med at lægge hjernen i blød, for der udloddes en præmie til aftenens bedste spørgsmål.

Showet varer 2 x 45 min

Før showet mødes vi til spisning i Glassalen på 1. sal ovenover Papegøjehaven. Her skal vi have en lækker buffet.

Prisen er 455 kr, og inkluderer buffet og billet. Drikkevarer er for egen regning.

Arrangementet er for IDA-medlemmer med max 1 ledsager

Såfremt du er vegetar eller der er allergier, der skal tages hensyn til, så kontakt arrangør på anbli.ida@gmail.com senest 1 uge før.

Hvor

Glassalen

Europa Plads 2

9000 Aalborg


Hvornår

Onsdag d. 27. januar 2021

Kl. 18:00 - 22:00


Pris

Ledig

455 kr.

Medlem

455 kr.

Seniormedlem

455 kr.

Studiemedlem

455 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 30. november 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

40


Ledige pladser

22

Tilvalg

Ledsager

455 kr.

Arrangementsnr.

337634