Webinar

Mød Marianne Andersen, modtager af IDAs Agnes & Betzy-pris i 2020

Marianne Andersen har en passion for innovation og for at inspirere flere piger til at vælge de teknologiske og naturvidenskabelige uddannelser. Hør hendes historie om hvorfor og hvordan man bliver en iværksætter.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 31. marts 2021

Kl. 17:00 - 18:30

Gratis

Marianne Andersen har en passion. En passion for innovation og for at inspirere flere piger til at vælge de teknologiske og naturvidenskabelige uddannelser.

Hør hendes historie om hvorfor og hvordan man bliver en iværksætter. Hvordan man kan transformere sin drøm og passion til et levebrød. Hvad der skal til og hvordan man starter op.

Hør om Mariannes spændende transformation fra 25 år i Corporate til en iværksætter og ildsjæl med fokus på Innovation og inspiration af en ny generation iværksættere bl.a. indenfor robotteknologi. 

Marianne startede som svagstrømsingeniør, og havde en lang karriere med udvikling af produkter til diagnostisk hospitalsudstyr, inden hun startede RoboInsights event, hvor iværksættere indenfor Robot teknologi kan mødes og sparre med hinanden, og nu foreningen High5girls, der arbejder på at få flere piger til at vælge STEM uddannelserne (Science, Technology, Engineering & Math).

Kom og hør historien om skiftet, motivationen bag og hvordan det er muligt at blive iværksætter efter 25 år i corporate. 

Info om Agnes & Betzy prisen: Hun åbner pigernes øjne for teknologiens verden | IDA

Marianne Andersen bio:
Marianne Andersen blev uddannet svagstrømsingeniør i 1990. Siden hen har hun læst Ingeniørernes Lederuddannelse og har også taget en executive Master of Business. 

I 25 år har Marianne arbejdet med udvikling af produkter til diagnostisk hospitalsudstyr: transducere til ultralydsskannere, elektroder og andre engangsartikler, diagnostisk udstyr til kardiologi, fertilitet, inkontinens mv. Jobbet har været indenfor flere afdelinger: fra produktudvikling til forretningsudvikling til marketing. Hun har rejst jorden rundt mange gange med jobbet og arbejdet tæt sammen med læger og sygeplejersker i hele verden. Som en del af sin eMBA besøgte hun Silicon Valley og det blev starten om en drøm om at blive iværksætter - fordi Innovation står hende meget tæt og fordi Innovation havde det svært i de store virksomheder, hvor meget udvikling var inkrementel. 

Efter 25 år i globale corporate indenfor medtech (hospitals høj teknologiske virksomheder) sprang Marianne ud som iværksætter. Til start blev hun ansat som direktør i et spinout fra AAU, der arbejder med smerteforskning. Siden har hun startet RoboInsights event ( vidensdeling om ny teknologi for at bringe forskning og samfundet tættere sammen), foreningen High5girls, der arbejder på at få flere piger til at vælge STEM Science Tech Engineering Math - og CoInsights, hvor hun laver forskelligt konsulentarbejde og i øvrigt forhandler høj præcisions fiber optiske sensorer, IMUs og INSs til robotter. 

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 31. marts 2021

Kl. 17:00 - 18:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 30. marts 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

485

Arrangementsnr.

339645


Arrangør

IDA Selvstændig


Medarrangører

IDA Selvstændig

IDA Verdensmål

Kurser for studerende

Kvindeudvalg, IDA Østjylland

ManifiQue, IDA Sjælland