Webinar

Møder - 10 typiske fejltagelser - webinar

Bliv bevidst om de mest almindelige fejltagelser i forbindelse med møder. Er du først bevidst om dem, er de nemmere at styre udenom.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 21. september 2021

Kl. 18:30 - 19:30

Gratis

Formålet med webinaret er at gøre dig bevidst om de mest almindelige fejltagelser i forbindelse med møder. Er du først bevidst om dem, er de nemmere at styre udenom.

Uklare konklusioner og beslutninger, faste dagsordener, alt for meget orientering - det er blot nogle af de fejltagelser eller faldgruber vi tager fat i på webinaret.

Underviser:
Konsulent Kirsten andersen, Mnemosyne Kurser og Forlag. Kirsten er medforfatter til adskillige bøger blandt andet "Bedre mødekultur". Du kan se mere om Kirsten på www.mnemosyne.dk

Tilmeldingsprocedure: Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.

Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.


Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Afmelder du dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.


Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 21. september 2021

Kl. 18:30 - 19:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 21. september 2021

Kl. 16:00


Antal pladser

500


Ledige pladser

333

Arrangementsnr.

340753


Arrangør

IEF-Fonden