Arrangement

Morten Albæk - 'Et liv. En tid. Et menneske' med spisning på Sanya

Glæd dig til en inspirerende og tankevækkende foredragsaften med Morten Albæk. Efter totalt udsolgte arrangementer og fyldte sale over hele landet på sin sidste turné er det nu lykkedes at få Morten Albæk til Aalborg.

Restaurant Sanya, Aalborg

Onsdag d. 10. februar 2021

Kl. 17:30 - 21:15

Fra 465 kr.

Tilmeldingsfrist 10. januar 2021 - kl. 23:55

Lederen og filosoffen Morten Albæk stiller på aftenen spørgsmålet, hvordan det kan lade sig gøre, at vi som et af verdens rigeste og mest lykkelige folkeslag samtidigt kan være så hårdt ramt på vores mentale velbefindende – målt på antallet af mennesker, der lider af stress, angst og depression.

At skabe sig et meningsfuldt liv

Undervejs gør Morten Albæk op med begrebet work-life balance og forestillingen om, at en skarpere adskillelse mellem arbejde og fritid kan løse problemet. Det er ifølge Morten Albæk en illusion, at livet kan deles op i et arbejdsliv og et privatliv – en sproglig manipulation, som i værste fald kan bidrage til en meningsløshed, der i sidste ende gør os syge. Hvordan vi redder os ud af dette eksistentielle morads, giver Morten Albæk flere bud på, men først og fremmest handler det om at kende forskel på tilfredshed, lykke og mening – og sætte sidstnævnte i centrum for tilværelsen. Det handler i sidste ende ikke om at blive tilfreds eller lykkelig, men om at skabe et meningsfuldt liv.

Morten Albæk er som den eneste dansker fem gange i træk blevet kåret som en af de mest indflydelsesrige marketingfolk i verden af The Internationalist.

Om Morten Albæk

Morten Albæk er stifter af rådgivningsvirksomheden Voluntas. Han er tidligere Group Senior Vice President & Chief Marketing Officer i Vestas Wind Systems A/S, som er en af verdens største vindmølleproducenter, samt Senior Vice President i Danske Banks afdeling for Idea Generation and Innovation. Han er cand.mag. i historie og filosofi samt adjungeret professor ved Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet. Han er forfatter til flere bestsellers, bl.a. ”Generation fucked up?” og ”Det gennemsnitlige menneske”, og senest ”Ét liv. Én tid. Ét menneske”.

Før foredraget mødes vi på Restaurant Sanya til en lækker buffet.

 • Sushi
 • Stor salatbar
 • 16 varme retter
  • Stegte ris, Stegte nudler, Kylling i karry, Oksekød i rødkarry, Kylling i chilisauce, Oksekød med blegselleri,
  • Stegte grøntsager, Andesteg i champignonsauce, Svinekød i sur-sødsauce, Pommes frites, Miniforårsruller,
  • Indbagte kylling, Indbagte rejer, Hot wings, Indbagte blækspruttering, Sesamboller.
 • Frisk frugt
 • Kaffe og the ad libitum

Foredraget starter kl. 19.00 og foregår i Musikkens Hus.
Arrangementet er for IDA-medlemmer med max. 1 ledsager og der er begrænset deltagerantal. Tilmeldingen er bindende.
Prisen er kr. 465 og inkluderer billet, buffet og 1 øl/vand eller et glas vin.

Corona  

Når du deltager i arrangementet, sørger vi for at følge de gældende regler, som er udstukket af sundhedsmyndighederne. Men da vi deltager som en gruppe, kan du ikke altid forvente, at der er de samme afstandskrav, som hvis man kommer alene. Der er ydet tilskud fra IDA til dette sociale arrangement for at stimulere dannelsen af netværk medlemmerne imellem, hvorfor vi altid sidder samlet, hvor det er muligt. Det betyder, at du måske kommer til at sidde ved siden af nogen, du ikke kender, men kravet om 1 m fra næsetip til næsetip vil så vidt muligt altid blive overholdt mellem dem og dig/jer. 

Vi vil altid sørge for, at der er håndsprit til stede.  

Du som deltager har selv ansvaret for at medbringe mundbind hvis påkrævet, samt holde behørig afstand til de øvrige deltagere.   

Desuden vil vi bede dig om at give IDA besked, hvis du eller din ledsager efterfølgende får konstateret corona. Så sørger IDA for at give besked videre til alle deltagere om, at der har været en corona-smittet til arrangementet uden at navn nævnes. Besked gives via mit.ida.dk/corona  

 

Arrangør kan kontaktes på Charlotzen@yahoo.dk

 

Hvor

Restaurant Sanya

Rendsburggade 18

9000 Aalborg


Hvornår

Onsdag d. 10. februar 2021

Kl. 17:30 - 21:15


Pris

Ledig

465 kr.

Medlem

465 kr.

Seniormedlem

465 kr.

Studiemedlem

465 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 10. januar 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

20


Ledige pladser

18

Tilvalg

Ledsager

465 kr.

Arrangementsnr.

338473