Arrangement

Musicalen "Den skaldede frisør" i nyrenoveret Falkoner med AFTERPARTY

Den skønneste musicalkomedie siden 'Den eneste Ene'. Den Skaldede Frisør fra 2012 til en ny, stor musicalkomedie. Thomas Helmig skrev titelmelodien til Susanne Biers gennembrudsfilm, Den Eneste Ene, og de glæder sig til at præsentere deres første musical.

Falkoner , Frederiksberg

Fredag d. 07. oktober 2022

Kl. 17:00 - 23:00

Fra 1.125 kr.

Tilmeldingsfrist 30. september 2022 - kl. 12:00

Bemærk det er først i oktober 2022 at den nye forestilling foregår. Vi var tidligt ude (29 måneder før men blev flyttet af Corona nu 3 gange) med de bedste billetter i kategorien A+ (række 13, 14 og 15 midtfor) med AFTERPARTY. JA, du læste rigtigt: AFTERPARTY koster ikke ekstra! Det er fra musicalen til dig og andre festglade, der gerne vil slutte en god aften af med lidt sjov og hygge, inden det går hjemad.

En kendt entertainer, skuespiller eller sanger varmer op inden musicalen og har også et par overraskelser i ærmet. Og så spiller deres LIVE BAND op til dans efter showet. Glæd dig. Det bliver sjovt og festligt.

Derfor starter vi tidlig ud med af spise kl. 17 :-)

NB: DER ER KUN DETTE OG ET ANDET SHOW MED AFTERPARTY – SÅ DET ER FØRST-TIL-MØLLE!!!

Susanne Bier: "Da Thomas lavede titelnummeret til Den Eneste Ene, ramte han noget meget præcist ved filmen. En særlig uskyldsfuld romance som var håbefuld uden at være sentimental. Lige siden har jeg haft lyst til at lave noget med ham igen. Thomas er helt sin egen, og alligevel føler jeg et kunstnerisk slægtskab med ham, som gør, at jeg er sikker på, at hans sange til Den Skaldede Frisør vil gøre musicalen endnu mere gribende end filmen."

Thomas Helmig glæder sig også til komme igang med musicalen:

"Da Susanne ringede og spurgte, om jeg ville skrive sange til Den Skaldede Frisør, sagde jeg ja, før hun havde stillet spørgsmålet færdigt.

Jeg har altid kunnet genkende dele af mig selv i hendes film, og siden vi arbejdede sammen sidst, har jeg håbet på, at vi kunne stikke hovederne sammen igen. Susanne og jeg taler, på mange måder, samme sprog, så jeg glæder mig til at springe på hovedet ned i den her musical."

Filmen bagved:

Ida er frisør. Hun har mistet alt sit hår efter kemo, og hendes mand Leif er hende utro med én fra arbejdet. Philip er direktør og har mistet sin kone ved en ulykke og er sikker på, at hans liv er forbi.

Benedikte, hans irriterende svigerinde, vil dog meget gerne frelse ham. Så det hele er lidt rodet, nu hvor de alle sammen skal til bryllup i Italien, hvor Philips søn Patrick og Idas datter Astrid skal giftes. Og SÅ begynder det hele for alvor!!

Glæd dig til Susanne Bier og Thomas Helmigs romantiske musicalkomedie fyldt med skarp humor, musik, sang, dans – en musicaloplevelse, man kan leve længe på. Filmen blev set af mere end 2 mio. biografgængere verden over.

Stjernecast på scenen

Det er ikke kun bag kulisserne, at The One and Only Company har sikret sig absolutte stjernekræfter. Også på scenen kan publikum allerede nu glæde sig til at opleve nogle af landets største musicalstjerner, skuespillere, sangere og dansere.

I titelrollen som frisøren Ida får Xenia Lach-Nielsen sit livs rolle på scenen. Efter at have medvirket i små og større roller i musicals og musikteaterproduktioner gennem de sidste 20 år, fik hun sit helt store gennembrud sidste vinter som Florence i den nye opsætning af Chess, der blev en succes i hele landet.

Læs også ISCENEs interview med Xenia Lach-Nielsen

Som direktøren Philip, der må gå så meget igennem, før han igen oplever kærligheden, bliver det den gamle kending fra Den eneste Ene, Niels Olsen, der skal løfte opgaven.

I rollerne som Patrick og Astrid kan publikum glæde sig til at møde sin generations to største danske musicalstjerner, Silas Holst og Maria Lucia. Silas Holst har de senere år haft glansroller i Grease, Dirty Dancing, Crazy for You, Anything Goes og Saturday Night Fever og brillerede senest i The Book of Mormon på Det Ny Teater. Og Maria Lucia har senest haft stor succes i bl.a. Jordens Søjler på Østre Gasværk Teater samt Chicago og Annie Get Your Gun på Det Ny Teater, mens hun netop har haft premiere på musicalversionen af filmen Ghost i Stockholm.

Den eneste genganger fra filmen bliver Bodil Jørgensen, som dengang spillede Idas frisørkollega og nu skal lægge krop og stemme til rollen som den intrigante svigerinde Benedikte med fut i snakketøjet og knald på hormonerne. Som Idas skvat af en mand, bulderbassen Leif, ses Benjamin Boe Rasmussen, og i øvrigt medvirker et stort ensemble af sangere og dansere.

Til at styre tropperne bliver Frede Gulbrandsen forestillingens instruktør og koreografien skabes af The One and Only Companys huskoreograf Tim Zimmermann.

Spisningen kl. 17 inden

Forestillingen starter kl 20.

Vi spiser forinden i restauranten overfor - SAN MARCO JUNIOR, Falkoner Allé 10, 2000 Frederiksberg

Her indtager vi en forventelig 3 retters teatermenu. Drikkevarer er for egen regning.

IDA Kulturform v/ Henrik Nielsen 40504154 (KUN for IDA medlemmer!)

Hvor

Falkoner

Falkoner Allé 9/Sylows Plads

2000 Frederiksberg

Vi starter i restauranten overfor. San Marco Junior, Falkoner Allé 10, 2000 Frederiksberg


Hvornår

Fredag d. 07. oktober 2022

Kl. 17:00 - 23:00


Pris

Ledig

1.125 kr.

IDA-medlem

1.125 kr.

Seniormedlem

1.125 kr.

Studiemedlem

1.125 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 30. september 2022

Kl. 12:00


Antal pladser

24


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager

1.125 kr.

Arrangementsnr.

336240


Arrangør

KulturForum, IDA København