Webinar

Nervøsitet - om at håndtere nervøsitet og yde dit bedste, når det gælder - webinar

Nervøsitet nedsætter din performance. Heldigvis er der masser af værktøjer til at forebygge nervøsitet og til at gøre dig mental klar til at yde, når det virkelig gælder.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 09. december 2020

Kl. 19:00 - 20:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 08. december 2020 - kl. 23:59

Det er en skrøne, at det er godt at være nervøs, før man skal på! Nervøsitet nedsætter nemlig din performance. Heldigvis er der masser af værktøjer til at forebygge nervøsitet og til at gøre dig mental klar til at yde, når det virkelig gælder. Hvad enten du skal holde en præsentation, et foredrag eller skal til eksamen.

Indhold

  • Forebyg ved at bygge dit indlæg op, så du kommer godt fra start
  • Hvordan gør du dig mentalt og fysisk klar, før du skal på? Vidste du f.eks. at dit kropssprog, lige før du går på, påvirker din performance?
  • Når klappen går ned
  • Andre tips til forebyggelse og håndtering af nervøsitet

Underviser

Kirsten Andersen, Mnemosyne kurser og forlag. Kirsten har gennemført masser af kurser, foredrag, enetimer om emnet. Kurset holdes af Konsulent Kirsten Andersen, Mnemosyne Kurser og Forlag. Kirsten er medforfatter til adskillige bøger blandt andet ”Præsentationer der fænger – bind 1 og 2” og ”Præsentationsteknik. Hvordan tryllebinder jeg mine tilhørere”. Du kan se mere om Kirsten på www.mnemosyne.dk


Webinaret ser du fra din egen PC, iPad eller tablet. Du kan dermed spare kostbar rejsetid. Når du tilmelder dig, modtager du en bekræftelsesmail, som indeholder link og information om, hvordan du kommer videre. Under live webinaret vil der være mulighed for at stille spørgsmål til underviseren.Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 09. december 2020

Kl. 19:00 - 20:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 08. december 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

395

Arrangementsnr.

336490


Arrangør

IEF-Fonden