Arrangement

NYE – en bilfri og bæredygtig by

Byen ”NYE” er i gang med at blive etableret i den nordlige del af Aarhus kommune. Bygherre Jørn Tækker fortæller om hvilke tanker der ligger bag byens tilblivelse, og vi går en tur gennem den etablerede del af byen og ser på den del der bygges.

NYMA, Aarhus

Tirsdag d. 11. maj 2021

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 0 kr.

”Nye bliver skabt ud fra et stærkt ønske om, at tænke og leve anderledes på en grøn og bæredygtig måde. Forventningen er, at det grønne og anderledes, vil tiltrække nye indbyggere, og der skabes en ny by med varierede byggemuligheder og funktioner, der tager mest muligt hensyn til naboerne, det omgivende landskab og naturen.
Nye skal være bæredygtig både i miljømæssig, økonomisk og social forstand. Nye skal udfordre de eksisterende normer for bæredygtigt byggeri og den eksisterende teknologi på området. Nye skal danne en god ramme for de mennesker, der skal bo og arbejde i Nye. Det skal være en by, som folk er stolte af at bo i samt glade for at være naboer til. Byen skal kunne tilbyde et aktivt byliv i tæt kontakt med det omgivende landskab.”

Læs mere om NYE her 

Arrangementet starter og slutter ved byens købmandsbutik ”NYMA” og hele arrangementer forgår udendørs.

Der er en begrænset antal deltagere på 25 – så alle har mulighed for at kunne høre hvad Jørn Tækker fortæller.

Vi starter ved NYMA tirsdag den 11. maj kl. 17.00 og afslutter samme sted kl. 19.00. Ved afslutningen vil der være bespisning som også foregår udendørs.

God corona-adfærd til IDAs arrangementer
IDA følger naturligvis myndighedernes anvisninger ved afholdelse af fysiske møder og arrangementer. Du skal til gengæld kunne fremvise et gyldigt coronapas, og vi beder dig være opmærksom på, at andre deltagere kan være mere udsatte end dig eller have en anden opfattelse af smitterisiko. Læs mere her

Hvor

NYMA

Nye Høvej 5

8200 Aarhus


Hvornår

Tirsdag d. 11. maj 2021

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Medlem af arrangør

0 kr.

Firmamedlem

50 kr.

Ledig

50 kr.

IDA-medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

65 kr.

Ikke IDA-medlem

75 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 07. maj 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

25


Ledige pladser

16

Arrangementsnr.

340111


Arrangør

IDA Lederforum Midtjylland


Medarrangører

IDA Lederforum