Webinar

Nye simuleringsværktøjer til køle- og varmepumpeteknologi-branchen

På dette webinar vil vi blive præsenteret for to nye og frit tilgængelige simuleringsværktøjer:

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 03. november 2020

Kl. 12:30 - 13:30

Gratis

HP Config er et beslutningsstøtteværktøj, der sammenligner performance af otte forskellige ammoniak varmepumpekonfigurationer. Programmet er tiltænkt designberegninger for storskala varmepumper i både fjernvarme og industri. Programmet giver et estimat af tekniske og økonomiske indikatorer, som f.eks. COP, investeringsomkostninger og varmepris, pba. en given case defineret af brugeren. 

CoolTools er et nyt værktøj til kølebranchen. Kølebranchen har i mange år brugt CoolPack til at regne på køleanlæg og komponenter såsom rør og kompressorer. I løbet af de sidste mange år er der sket en udvikling, især i forhold til nye kølemidler og blandinger, som kræver et opdateret værktøj. For at imødekomme dette behov har vi udviklet et brugervenligt regneværktøj, som genskaber noget af den funktionalitet vi kender fra CoolPack og som understøtter nye kølemidler.


Webinaret afholdes af Dansk Køle- & Varmepumpeforening, som er en overbygning på Dansk Køleforening og IDA Køle- og Varmepumpe Teknologi.

____________________________________

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: Dansk Køle- & Varmepumpeforening

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 03. november 2020

Kl. 12:30 - 13:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 02. november 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

910

Arrangementsnr.

338346