Arrangement

Odense Revyen kommer til Aalborg

Den unge revy er på blot 5-årig rekordtid lykkedes med at blive en revy, der trækker publikum fra hele Danmark, men i 2021 kan nordjyderne blive på deres hjemmebane.

Aalborg Kongres & Kulturcenter , Aalborg

Lørdag d. 28. august 2021

Kl. 17:30 - 22:00

Fra 630 kr.

Odense revyen skulle jo have erstattet den traditionelle Cirkusrevy her i Aalborg i 2020, men den blev desværre også udskudt til 2021

Når Odense Sommerrevy i 2021 kan opleves i Aalborg Kongres & Kultur Center for første gang, bliver det med en ny og spændende besætning.

Revyholdet, der består af Vicki Berlin, Thomas Mørk, Lars Arvad, Stig Rossen, Mathilde Passer, men i 2021 tilføjes Henrik Koefoed, så vi møder et overraskende og endnu stærkere revyhold, sammensat af både revydebutanter og garvede revyskuespillere.

Netop nyskabelse kombineret med det klassiske er blevet en af Odense Sommerrevys stærke sider. Revyen bygger bro mellem moderne stand-up og den klassiske revy, og det gør at Odense Sommerrevy formår at ramme alle aldre.

Vicki Berlin, Thomas Mørk og Lars Arvad har alle tre været med fra starten i 2016, men når revyens femte sæson løber af stablen, er den danske sangstjerne Stig Rossen og unge talentfulde Mathilde Passer med til at sikre den succesfulde sommerrevys høje niveau.

Instruktørrollen varetages igen i sikker stil af Joy-Maria Frederiksen, som sammen med kapelmester Morten Wedendahl er revyens ankermænd.

Publikum kan glæde sig til at opleve revyen, der både er moderne, samfunds revsende og et talerør for ytringsfriheden. Med andre ord en levende og humoristisk spejling af den tid, vi lever i.

Så kom med IDA til et show, hvor vi traditionen tro også skal have noget at spise, hvorfor vi ca. kl. 20:30 efter revyen mødes i Musiksalen til en lækker tapas buffet.

Prisen er 630 kr. pr person og inkluderer billet og tapas samt 1 genstand øl/vin eller vand, billetterne udleveres af en IDA person til højre for informationen mellem kl.17:30 og 17:45

Vi har gode A billetter. 

Øvrige drikkevarer er for egen regning.

Arrangementet er for IDA-medlemmer med max. 1 ledsager.

Tilmeldingen er bindende efter 7. marts 2021, skulle det mod forventning igen blive udskudt eller aflyst får i selvfølgelig mulighed for at få jeres deltagergebyr refunderet. 

Evt. kontakt til arrangøren: erik.fly@m.ida.dk

Corona:

Når du deltager i arrangementet, sørger vi for at følge de gældende regler, som er udstukket af sundhedsmyndighederne. Men da vi deltager som en gruppe, kan du ikke altid forvente, at der er de samme afstandskrav, som hvis man kommer alene. Det betyder, at du måske kommer til at sidde ved siden af nogen, du ikke kender, men sundhedsmyndighedernes anbefaling om afstand vil så vidt muligt altid blive overholdt mellem dem og dig/jer.

Vi vil altid sørge for, at der er håndsprit til stede.

Du som deltager har selv ansvaret for at medbringe mundbind, hvis påkrævet, samt holde behørig afstand til de øvrige deltagere.

Desuden vil vi bede dig om at give IDA besked, hvis du eller din ledsager efterfølgende får konstateret corona. Så sørger IDA for at give beskedvidere til alle deltagere om, at der har været en corona-smittet til arrangementet uden at navn nævnes. Besked gives via mit.ida.dk/corona

Hvor

Aalborg Kongres & Kulturcenter

Europaplads 4

9000 Aalborg

Vi mødes til højre for informationen senest kl.17:45, se efter en IDA person


Hvornår

Lørdag d. 28. august 2021

Kl. 17:30 - 22:00


Pris

Ledig

630 kr.

IDA-medlem

630 kr.

Seniormedlem

630 kr.

Studiemedlem

630 kr.

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 31. juli 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

60


Ledige pladser

36

Tilvalg

Ledsager

630 kr.

Arrangementsnr.

338906