Webinar

Online: 5G - Fremtidens trådløse kommunikation til sundhedssektoren er klar, er du?

Kom og vær med til næste skridt i sundhedsteknologi. 5G Innovation Hub orienterer om 5Gs perspektiver, udfordringer og praktisk anvendelse. Vi drøfter, som innovatorer, praktikere og teoretikere, udvikling af trådløse applikationer til sundhedssektoren.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 14. september 2021

Kl. 17:00 - 18:00

Gratis

Vi står på tærsklen til helt nye muligheder for markant større hastigheder, nedbringelse af forsinkelser og større stabilitet i den trådløse kommunikation. 

Meget kan lade sig gøre allerede i dag uden kabel, og mere følger i de kommende år; men teknologien kan ikke stå alene. Det er vigtigt, vi på tværs af fagspecialer samarbejder om at skabe reelle løsninger. 

TDC Net og Ericsson samarbejder i "5G Innovation Hub" om at bringe ny anvendelse af mobilkommunikation til det danske marked. 5G-hub’en forventer, at sundhedssektoren vil repræsentere 25% af 5G’s markedspotentiale i Danmark i 2030. Så kom og være med til at høre, og eventuelt senere etablere samarbejde med andre, om at udnytte både dagens, men også morgendagens teknologi til brugervenlige og effektive løsninger til sundhedssektoren. 

Marianne Riise og Leif Hvitved fra 5G Innovation Hub vil på denne dag fortælle om 5Gs perspektiver, udfordringer og praktisk anvendelse i sundhedssektoren. Omdrejningspunktet vil være at mødes, 5G-innovatorer, praktikere og teoretikere imellem, således vi kan vidensdele og bidrage til udvikling af trådløse applikationer, som skaber værdi i sundhedssektoren. 

Talere:


Arrangører: Bo Stokholm og Nia Højby Petersen, IDA Sundhedsteknologi


Dette arrangement afholdes også fysisk i København. Ønsker du at tilmelde dig det fysiske arrangement, klik her.

_________________

Tilmeldingsprocedure: Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.

Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 14. september 2021

Kl. 17:00 - 18:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 13. september 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

28

Arrangementsnr.

341111


Arrangør

IDA Sundhedsteknologi


Medarrangører

IDA Connect

Kurser for studerende

Sundhedsteknologisk Gruppe, IDA Nord