Arrangement

Online Boblesmagning "to go"

Vi kan desværre ikke tilbyde den traditionsrige boblesmagning i år - men til gengæld har vi en online boblesmagning hvor mange flere kan deltage. Så grib fat i vennerne og smag jer igennem de udvalgte bobler - måske nytårsboblerne gemmer sig her.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Fredag d. 11. december 2020

Kl. 18:30 - 21:30

Fra 520 kr.

Vi ville så gerne kunne invitere til den traditionsrige "Boblesmagning - find dine nytårsbobler" - men sådan kan det ikke være i disse tider. Vi skal dog ikke undvære boblesmagningen, den foregår bare online. Vi har i samarbejde med Vin&Vin arrangeret en virtuel ‘’to-go’’ boblesmagning. Konceptet går ud på at Vin&Vin har sammensat en kasse med 4 mouserende vine (Italiensk prosecco(Follador - Prosecco Treviso) , spansk cava(Marques D La Concordia - Cava Brut 2017), fransk champagne (Duval-Leroy - Champagne Cuvée des Sommeliers 2010) og sød brachetto(Vanitoso – Brachetto)) med temaet “Boblesmagning - find dine nytårsbobler”. Til hver af disse vine er der optaget en video med historie og forklaring, præcis som vi plejer, bare virtuelt, og til en speciel IDA-pris på 520 kr (normalpris for vinen i denne kasse er kr. 852).

Udover at videoerne om de forskellige bobler bliver gjort tilgængelige den 11/12 – så vil Vin&Vin også svare på eventuelle spørgsmål den 11/12 fra kl.18.30-21.30 på deres facebookside: https://www.facebook.com/vinogvinaalborg

Der er sørget for lækker mousserende vin og så er det op til dig at samle vennerne eller familien og nyde de gode bobler sammen. På denne måde er der mulighed for at have en lille smule socialt samvær og få noget lækker vin til en god pris. Der er også mulighed for at dele smagningen over flere dag, da smagningen er delt op i 4 videoer som kan ses hver for sig.

Alle der vil deltage må meget gerne tilmelde sig, og hvis du skal drikke de 4 flasker sammen med nogen, kan én af jer under ‘tilvalg’ købe en ekstra kasse eller to.

Vinkassen hentes hos Vin & Vin - Aalborg (Vestre Allé 11, 9000 Aalborg) mellem tirsdag d. 8/12 og fredag den 11/12 i Vin & Vin’s normale åbningstider. På dagen vil der også blive sendt et link ud med videoerne.

!OBS! Det er vigtigt for os at alle der har tænkt sig at deltage, tilmelder sig arrangementet. På den måde har vi mulighed for at vurdere hvorvidt denne type arrangementer er noget vi skal arbejde videre på.

Ved spørgsmål mv. kontakt arrangementsansvarlig Charlotte Mandrup på charlotzen@yahoo.dk

Ved problemer med tilmeldingen kontakt Helle Ekstrøm på hek@ida.dk. Oplys medlemsnummer og arrangementsnummer.

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud før afmeldingsfristen. Afbud kan meldes på www.mit.ida.dk eller i hastetilfælde kan afbud meldes til Helle Ekstrøm på hek@ida.dk.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Arrangementet foregår hjemme ved dig selv


Hvornår

Fredag d. 11. december 2020

Kl. 18:30 - 21:30


Pris

Ledig

520 kr.

IDA-medlem

520 kr.

Seniormedlem

520 kr.

Studiemedlem

520 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 10. december 2020

Kl. 12:00


Antal pladser

200


Ledige pladser

52

Tilvalg

Kasse med 4 udvalgte bobler

600 kr.

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

338660


Arrangør

Aalborg Afdeling, IDA Nord


Medarrangører

IDA Nord