Arrangement

Online versus offline møder: Hvordan optimerer du din salgs- og virksomhedspræsentation

Ved du, hvordan du præsenterer din virksomhed, jeres produkter og services, så det er jeres løsning, kunderne husker? Deltag i dette seminar og lær, hvordan du kommunikerer effektivt med PowerPoint – både i fysiske møder og i online møder.

BDO Lounge, Viborg

Onsdag d. 26. august 2020

Kl. 08:00 - 12:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 17. august 2020 - kl. 23:59

 

BeskrivelseLink kopieret

Du får konkrete tips og værktøjer, så du selv kan optimere dine salgspræsentationer.

Konkrete værktøjer, som du kan gå hjem og bruge med det samme. Programmet byder på undervisning i både teori og teknikker, og du lærer for eksempel, hvordan du:

  • Forandrer din præsentation fra statisk til dynamisk (og interaktiv, så du vælger fokus ved at klikke i præsentationen sammen med din kunde)
  • Skaber én integreret præsentation, der kan bruges af alle sælgere i forhold til alle kundetyper
  • Tilpasser en præsentation til online møder
  • Afdækker kundens behov
  • Præsenterer de rette løsninger
  • Øger salget med dine præsentationer

Kan alt det virkelig lade sig gøre på samme tid?

Telenors erhvervsdirektør Jens Andersen er ikke i tvivl: ”Præsentationerne fra Convinced kan måles på vores salgstal”.

Indsend din virksomhedspræsentation – og få mulighed for at få gratis konsulentbistand

Når du tilmelder dig seminaret, har du mulighed for at indsende din præsentation til underviseren på dagen, Mads fra Convinced.

Mads vil blandt de indsendte præsentationer udvælge en case, som han udarbejder omfattende feedback og slideforslag til forud for seminaret.

Hvis din præsentation bliver valgt, skal du være frisk på at præsentere ca. 10 minutter af den på seminaret. Til gengæld vil du modtage forslag til nye professionelle slides til en værdi på 15.000 kroner i konsulenthonorar.

Om underviseren

Mads Holm Iversen er indehaver af Convinced.dk. Han har en baggrund som taleskriver og præsentationsudvikler for adm. direktør Hans Skov Christensen, DI og adm. direktør Anders Eldrup, DONG Energy.

De sidste 10 år har Mads specialiseret sig i at udvikle virksomhedspræsentationer for bl.a. LEGO, Danske Bank, Ørsted, Grundfos og mange flere. Du kan se og læse mere her convinced.dk

Hvis du allerede nu vil se lidt om de teknikker, som du bliver introduceret til på dagen, er her tre korte videolektioner: https://convinced.dk/video/


Vigtig info

Deltagelse er gratis for medlemmer af VIBORGegnens Erhvervsråd og IDA, men bemærk at der opkræves et NO SHOW gebyr på 500 kr. ved udeblivelse uden afbud. 

Videregivelse af personoplysninger til VIBORGegnens Erhvervsråd

Deltagerlisten til dette arrangement bliver videregivet til VIBORGegnens Erhvervsråd, da det er nødvendigt for afvikling af arrangementet. Deltagerlisten indeholder dit navn, titel og firma, hvis det er oplyst ved tilmeldingen. Oplysningerne anvendes alene ved dette arrangement. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil oplysningerne ikke blive videregivet.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

BDO Lounge

Tingvej 7, 2.sal

8800 Viborg


Hvornår

Onsdag d. 26. august 2020

Kl. 08:00 - 12:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 17. august 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

20


Ledige pladser

17

Arrangementsnr.

336785


Arrangør

Erhvervsudvalg, IDA Vestjylland