Arrangement

Online vinsmagning med vinter- og julevin

Mangler du også en undskyldning for at lave noget socialt her i Corona tiden? Frygt ej, vi har fundet opskriften på den perfekte aften. Hent en kasse med 6 flasker vin og del dem med dine venner, familie eller studiegruppe.

Fredag d. 27. november 2020

Kl. 18:00 - 19:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 20. november 2020 - kl. 23:55

Corona har sat en stopper for mange af IDA's arrangementer, heriblandt den "traditionelle" vinsmagning, men vinsmagning det skal der være, selvom vi ikke kan samles alle sammen.

Derfor har vi i samarbejde med Vin&Vin arrangeret en virtuel ‘’to-go’’ vinsmagning. Konceptet går ud på at Vin&Vin har sammensat en kasse med 6 vine (én mouserende, én hvid, tre røde og én portvin) med temaet “vinter- og julevin”. Til hver af disse vine er der optaget en video med historie og forklaring, præcis som vi plejer, bare virtuelt, og til en meget studievenlig pris på 400 kr (normalpris for vinen i denne kasse er 933 kr).

Er du helt ny på vin så frygt ej! Målet med denne vinsmagning er netop at lærer dem der måske ikke kender så meget til vin, en lille smule om hvad det er, hvorfor det er forskelligt og hvad der for eksempel gør en rosé til en rosé. Der vil samtidig være en lille smule nørderi omkring områder og specielle kendetegn for de lidt mere garvede.

Vi har altså sørget for lækker vin og så er det op til dig at samle studiegruppen, vennerne eller familien eller måske bare drikke alle 6 flasker selv. På denne måde er der mulighed for at have en lille smule socialt samvær og få noget lækker vin til en god pris.

Alle der vil deltage må meget gerne tilmelde sig, og hvis du skal drikke de 6 flasker sammen med nogen, kan én af jer under ‘tilvalg’ købe en kasse eller to.

Denne hentes hos Vin&Vin Aalborg (Vestre alle 11, 9000 Aalborg) fredag den 27/11 (Passer det ikke dig, så send mig en mail). På dagen vil der også blive sendt et link ud med videoerne.

!OBS! Det er vigtigt for os at alle der har tænkt sig at deltage, tilmelder sig arrangementet. På den måde har vi mulighed for at vurdere hvorvidt denne type arrangementer er noget vi skal arbejde videre på.
Husk at vælge tilvalg, hvis du ønsker en kasse vin!

Ved spørgsmål mv. kontakt arrangementsansvarlig Casper Borre på Casperborre@hotmail.com eller 22 28 89 24

Ved problemer med tilmeldingen kontakt Helle Ekstrøm på hek@ida.dk. Oplys medlemsnummer og arrangementsnummer.

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud før afmeldingsfristen. Afbud kan meldes på www.mit.ida.dk eller i hastetilfælde kan afbud meldes til Helle Ekstrøm på hek@ida.dk.

Hvor

Arrangementet foregår hjemme ved dig selv


Hvornår

Fredag d. 27. november 2020

Kl. 18:00 - 19:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 20. november 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

200


Ledige pladser

147

Tilvalg

Kasse med 6 udvalgte vine

400 kr.

Arrangementsnr.

338163


Arrangør

IDA Nord


Medarrangører

Kurser for studerende

Universitetsudvalg, IDA Nord