Arrangement

Oplev bylivet og de mange skønne legepladser i Aalborg Øst med Nordjyske Planlæggere – tag hele familien med på en søndagstur

Aalborg Øst er en bydel i rivende udvikling. Området har gennemgået en gennemgribende forvandling som skal opleves i øjenhøjde og måske endda i børnehøjde.

Vi mødes ved ”den helt store legeplads”, ved Feggesundvej

Søndag d. 05. juli 2020

Kl. 09:30 - 12:00

Gratis

 

BeskrivelseLink kopieret

Kom med når Nordjyske Planlæggere inviterer dig til at tage hele familien med på rundtur på områdets mange skønne legepladser. Vi skal besøge 6-7 forskellige legepladser og kan benytte det dedikerede stisystem til at komme rundt. Medbring derfor gerne løbehjul eller cykel til de små så de kan komme med rundt. Du kan selvfølgelig også sagtens deltage uden børn hvis du blot har lyst til en hyggelig tur sammen med fagfæller.

Vi slutter turen ved det nye torv og legepladsen ”den sorte edderkop” ved Tornhøj hvor vi blandt andet skal høre mere udviklingen af Aalborg Øst, Sven Buch fra Himmerlands Boligforening fortæller om de mange forskellige projekter og initiativer i området.

Program: kl. 9.30 Vi mødes ved ”den helt store legeplads”, ved Feggesundvej (se kort). Hvis du ikke kan finde stedet så ring på tlf. 20323989.

Vi skal besøge legepladserne på kortet og slutter ved Edderkoppen, når Tornhøj kl. ca. 12 hvor vi spiser frokost sammen (Nordjyske planlæggere sørger for mad, drikke og is til store og små). Her kan børnene lege mens du hører et udendørs oplæg ved Sven Buch fra Himmerlands boligforening om de mange initiativer der er gennemført og igangsat i Aalborg øst.

Pga. Coronasituationen er der en begrænsning på deltagerantallet på 30 personer, men hele arrangementet foregår udendørs, medbring derfor gerne praktisk tøj.

For at vi får bestilt nok mad og drikke skal du huske at angive antallet af ledsagere når du melder dig til.

Lidt mere om Aalborg øst som bydel og den forvandling den har gennemgået:

Nyrenoverede lejligheder, trygge omgivelser og en velfungerende infrastruktur har sendt efterspørgslen på lejligheder i Aalborg Øst helt til tops. På et år steg efterspørgslen med næsten 40 procent. Kickstart Tornhøj projektet var et projekt, der blev udført for at kickstarte en udvikling af en styrket bymidte. Projektet resulterede i en opgradering af en tunnelforbindelse samt nye byrum og grønne haver.

Relevante links hvis du vil vide mere:

https://realdania.dk/projekter/aalborg-oest

https://smartbus.dk/

https://www.abhim.dk/Seneste-nyt/HimmerlandTV/Aalborg-OEst

https://nv9220.dk/

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Vi mødes ved ”den helt store legeplads”, ved Feggesundvej

ring på 20323989 hvis du ikke kan finde mødestedet


Hvornår

Søndag d. 05. juli 2020

Kl. 09:30 - 12:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 03. juli 2020

Kl. 16:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

1

Tilvalg

ledsagere

0 kr.

Arrangementsnr.

337194