Arrangement

Oplev DR Ramasjang's MOTOR MILLE i "Band Tour 2020" i Randers

IDA Randers inviterer til familieeftermiddag, hvor børnene kan få en ganske særlig koncertoplevelse. Så ta' ungerne (fra 3år) med ind og oplev med MOTOR MILLE med band i "Band Tour 2020" på Værket i Randers fra salens bedste pladser (række 1,2,3).

Værket, Randers

Søndag d. 27. september 2020

Kl. 15:30 - 17:00

Fra 99 kr.

IDA Randers inviterer til familieeftermiddag på Værket i Randers, hvor du kan give børnene en ganske særlig koncertoplevelse, når den mekanisk begavede Ramasjang-darling Motor Mille giver koncert på Værket sammen med sit slæng af seje musikere. Vi har super gode pladser :)

 

Evt. yderligere info om eventet:

Store Sal bliver fyldt med masser af sang, dans, sjov og spas, når Ramasjang-heltinde og monster-buster Motor Mille tager sine skøre og seje musikanter med på scenen med et helt specielt show for store og små.

Lad børnene blive begejstrede og grine, danse og fjolle med den altid storsmilende børnevært, der siden 2016 har turneret land og rige rundt med musikalsk opbakning og underholdt børn og barnlige sjæle. Motor Mille sørger for, at alle kan være med, uanset om det er første gang, man snører danseskoene eller ej.

Værket slår begejstret dørene op til et underholdende show – oplagt for børn, forældre og bedsteforældre.

Anbefales fra 3 år og op.


Praktisk:

  • Vi har reserveret supergode pladser på række 1+2+3. Altså helt oppe foran scenen.
  • Vi mødes kl. 15.30 ved flyget (det store klaver) ved indgangen til Værket (ved karruseldøren), hvor billetter udleveres, inden showet starter kl. 16.00.
  • Hvert IDA tilmeldt kan tilmelde op til 3 ledsager.
  • Anbefales fra 3 år og op.
  • Showet forventes at tage ~45-50minutter .
  • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom)
  • Bemærk at tilmelding er bindende inden for afmeldingsdatoen.

 

Vil du være aktiv i IDA Randers?

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

Bemærk venligst, at bestyrelsen besvarer IKKE henvendelser på denne e-mail vedr. dette event. Mailen er beregnet til at kontakte bestyrelsen, hvis man vil være aktiv i IDA Randers. :)

Følg desuden IDA Randers på Facebook: https://www.facebook.com/IDA-Randers-123390188315690/

Hvor

Værket

Svend Dalgas Plads 1

8900 Randers

Vi mødes ved flyget lige ved hovedindgangen til Værket (ved karruseldøren). Her udleveres billetter


Hvornår

Søndag d. 27. september 2020

Kl. 15:30 - 17:00


Pris

Ledig

99 kr.

IDA-medlem

99 kr.

Seniormedlem

99 kr.

Studiemedlem

99 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 20. september 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

32


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager

119 kr.

Arrangementsnr.

334853