Arrangement

OPLEV POUL KREBS TAGE SMÅ SENSATIONER PÅ 25 ÅRS JUBILÆUMSTURNE PÅ SKRÅEN

POUL KREBS SIGER. ”Det hold jeg har nu, har en spilleglæde og en legelyst der gør, at jeg glæder mig stort til at spille hele det album, der gjorde så stor en forskel for mig. Det er sange der bare så gerne vil spilles, i netop dét særligt gode selskab!”

Restaurant Sanya, Aalborg

Søndag d. 25. oktober 2020

Kl. 17:30 - 22:00

Fra 460 kr.

Tilmeldingsfrist 01. oktober 2020 - kl. 23:55

KONCERTEN ER PÅ SKRÅEN KL. 20

I 1995 udsendte Poul Krebs albummet SMÅ SENSATIONER. Det kom til at gøre en enorm forskel i hans karriere – og rummede numre som ”Sådan nogen som os”, ”Morrison, Dylan og Elvis”, ”Prinsessen af Aalborg”, titelnummeret, ”Vinden danser” og ”Leidse Plein”. Uopslidelige sange, der siden har været spillet ved hans koncerter, er blevet roteret flittigt i radioen og som hele tiden opdages af nye lyttere. Nu fejrer Poul Krebs albummets 25 års jubilæum med en række koncerter rundt i Danmark, hvor han sammen med sit stærke band - Troels Skjærbæk (bas), Rune Kjeldsen (guitar), Palle Hjorth (tangenter) og Rasmus Valdorff (trommer) – vil genbesøge ”Små sensationer” og spille alle sangene fra albummet.

SMÅ SENSATIONER blev i sin tid det endelige kommercielle gennembrud for Poul Krebs - og sikrede en glad sangskriver ikke mindre end 6 nomineringer da der skulle uddeles Grammy'er for '95, samtidig med at P3s lyttere tildelte megahittet SÅDAN NOGEN SOM OS, prisen som årets hit. Albummet er efterhånden solgt i langt over 200.000 fysiske eksemplarer og har opnået fire-dobbelt platin. Også på musikportalerne har ”Små sensationer” markeret sig – og de forskellige udgaver der er udgivet af SÅDAN NOGEN SOM OS (bl.a. med Henning Kvitnes, Wenche Myhre og Pouls egen version) er streamet omkring 12 mio. gange, alene på Spotify

HISTORIEN OM SMÅ SENSATIONER

Jeg er træt af opfattelsen af, at det er i TV tingene sker. Jeg er træt af action-tendensen og de store overskrifter. Lad os blive fri for bombardementet af terrorporno og origieindtryk. Man fjerner fordybelsen og glemmer hverdagens små perler. For mig handler det om at læse mellem linierne i en søgen efter noget mere fundamentalt og finde de små sensationer…

(Poul Krebs til Gaffa ved udgivelsen af ”Små sensationer”, april 1995).

Før koncerten mødes vi på Restaurant Sanya til en lækker Aftenbuffet, hvortil der serveres en mellem øl/vand eller et glas vin.
Prisen er 460 kr. pr. person og inkluderer billet, buffet og 1 drikkevare.

Koncerten starter kl. 20 på Skråen, hvor der er unum. siddepladser. Dørene åbnes kl. 19.


Arrangementet er for IDA-medlemmer med max. 1 ledsager.

Bemærk: De medlemmer som havde tilmeldt sig den aflyste koncert 14. marts har naturligvis fået tilbudt pladser før arrangementet blev publiceret.

Hvor

Restaurant Sanya

Rendsburggade 18

9000 Aalborg


Hvornår

Søndag d. 25. oktober 2020

Kl. 17:30 - 22:00


Pris

Ledig

460 kr.

Medlem

460 kr.

Seniormedlem

460 kr.

Studiemedlem

460 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 01. oktober 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

24


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager

460 kr.

Arrangementsnr.

336056