Arrangement

Oprydning på Risø

Dansk Dekommissionering er en statslig virksomhed, der har som opgave at demontere den gamle atomstation uden risiko for mennesker på og omkring anlægget. Tilmeld dig idag, og få et spændende indblik i dette arbejde.

Risø, Roskilde

Tirsdag d. 18. august 2020

Kl. 16:00 - 20:00

Fra 120 kr.

 

BeskrivelseLink kopieret

Dansk Dekommissionering er en statslig virksomhed, der har som opgave at demontere den gamle atomstation uden risiko for mennesker på og omkring anlægget.

De cirka 80 medarbejdere (primært håndværkere og ingeniører) varetager en række forskellige og i nogle tilfælde højt specialisererede opgaver: planlægning af dekommissioneringen, demontering af anlæg, affaldshåndtering, drift og vedligehold, strålingsbeskyttelse af medarbejdere og omgivelser, administration m.v. En del af medarbejderne var ansat på de nukleare anlæg, dengang anlæggene var i drift.

Vi vil møde bl.a. sektionschef Kirsten Hjerrild Nielsen og Per H Søndergaard, projektleder for reaktor DR3, der blev taget ud af drift i år 2000.

Der er mange specielle opgaver, som kræver medarbejdernes fantasi og specialviden, så håndtering kan udføres på en sikker, miljømæssige forsvarlig og økonomisk optimal måde.

IDA Mechanical er inviteret til en præsentation af de ingeniørmæssige udfordringer, som skal løses, og vi vil også blive vist rundt på nogle af de nukleare anlæg guidet af medarbejdere, der gerne går i dybden med arbejdet, så alle spørgsmål er velkomne og en gevinst for deltagernes udbytte.

Hvis deltagerne ønsker at smugkigge i, hvad der foregår på Risø, og hvad, vi skal høre om, kan det anbefales at bruge lidt tid på hjemmesiden www.dekom.dk

Kom og sug viden til jer på Risø, og se jer omkring.

Efter foredrag og rundvisning har vi aftalt med Risøs kantine, at vi samles til servering af tapas og en øl eller vand.

Akademiingeniør Keld Drube er arrangør af dette besøg hos Risø, og eventuelle sidste øjebliks-spørgsmål kan rettes til ham på mobil 22 94 21 23.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Risø

Frederiksborgvej 399

4000 Roskilde

Parkering uden for hovedindgangen. Samlet indgang gennem porten


Hvornår

Tirsdag d. 18. august 2020

Kl. 16:00 - 20:00


Pris

Firmamedlem

120 kr.

Medlem af arrangør

120 kr.

Ledig

120 kr.

Medlem

120 kr.

Seniormedlem

120 kr.

Studiemedlem

120 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

200 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

200 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 14. august 2020

Kl. 13:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

9

Arrangementsnr.

337221


Arrangør

IDA Mechanical København


Medarrangører

IDA E

IDA Mechanical