Arrangement

Organisations- og ledelsesforståelse - træf de rigtige beslutninger ved hjælp af relevante værktøjer og modeller - København

For at kunne bidrage og fungere godt i din organisation er det en fordel at kunne anvende de rette værktøjer på de udfordringer, i møder.

IDA Conference, København V

Onsdag d. 12. maj 2021

Kl. 17:00 - 20:30

Gratis

Formål:
For at kunne bidrage og fungere godt i din organisation er det en fordel at kunne anvende de rette værktøjer på de udfordringer, I møder. Ledelses- og organisationsforståelse vil gøre, at du kan træffe de rigtige beslutninger ved hjælp af de relevante værktøjer og modeller, uanset om du er leder, på vej til at blive leder eller medarbejder.

Du får en grundlæggende teoretisk forståelse for, hvordan organisationer er opbygget. Hvordan strukturen i organisationen blandt andet hænger sammen med kulturen og ledelsen.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til kandidater, der har interesse i at forstå ledelsesrollen og blive klogere på opbygningen af organisationen, og måske allerede i dag har ønske om at gå ledelsesvejen.

Kursusindhold:
  • Hvad er ledelse i dag?
  • Hvorfor ser organisationen ud, som den gør?
  • Hvilke systemer er en organisation opbygget af?
  • Hvordan kan du anvende de forskellige delsystemer i organisationen til at løse dine opgaver?
  • Modeller til forståelse af din organisation
  • Værktøjer, der kan hjælpe med at forstå ledelsesrollen
  • Indsigt i forskellige ledelsesstile
Dit udbytte af kursus:
Du vil efter deltagelse i kurset kunne anvende ledelsesværktøjerne til at analysere, hvilken ledelsesstil der er bedst anvendelig i konkrete situationer. Du får indsigt i hverdagen som leder. Du vil kunne analysere, hvilken organisationsmodel der giver bedst mening til løsning af et organisatorisk problem.

Underviser:
Kurset afvikles af Michael Hasse Schacht, ekstern lektor på DTU og underviser på Københavns Universitet. Han har været leder og arbejdet med ledelse i flere internationale koncerner, fx FLSmidth og Rockwool. Michael er uddannet officer, HD(O) og Master of Public Governance.

God corona-adfærd til IDAs arrangementer 

IDA følger naturligvis myndighedernes anvisninger ved afholdelse af fysiske møder og arrangementer. Du skal til gengæld fremvise et gyldigt coronapas, og vi beder dig være opmærksom på, at andre deltagere kan være mere udsatte end dig eller have en anden opfattelse af smitterisiko. 

Her kan du læse opdaterede råd og anvisninger

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Onsdag d. 12. maj 2021

Kl. 17:00 - 20:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 11. maj 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

20


Ledige pladser

0

Arrangementsnr.

338481


Arrangør

IEF-Fonden


Medarrangører

IDA Young Professionals