Arrangement

Personlig udvikling uden grænser med selvhypnose

Lær, hvordan du styrer den underbevidste del af hjernen, så du kan udleve dit fulde potentiale. Det sker gennem oplæg og praktiske øvelser. Målgruppen er dig der gerne vil udleve dit fulde potentiale eller er nysgerrig omkring hvad hypnose er.

IDA Conference, København V

Tirsdag d. 24. november 2020

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 150 kr.

Ved kurset lærer du,

  • hvordan du styrer den underbevidste del af hjernen, så du kan udleve dit fulde potentiale.

Derved kan du selv arbejde videre med din nye viden, og skabe personlig udvikling uden grænser. Den underbevidste del af hjernen er den, der styrer din væremåde, følelser og dine vaner.

Ved teori og praktiske øvelser lærer du selvhypnose. Det kan du bruge til, at ændre dine uønskede vaner, eller blive god til noget, du ønsker at blive bedre til. Der vil være en teoretiske gennemgangen af begrebet hypnose. Dermed bliver hypnosen afmystificeret, da mange har et helt forvrænget, og forældet billede af hypnose. Dette fremkommer bla. fra TV eller anden form for underholdning, der har en helt anden agenda.

Arrangementet henvender sig til personer, der gerne vil udleve deres fulde potentiale eller er nysgerrig m.h.t. hvad hypnose kan bruges til konstruktivt

Underviser John Erik Madsen:
Uddannet Hypnoterapeut/Hypnotisør fra den amerikanske Hypnose-organisation NGH, ”National Guild og Hypnotist” i 2002, Hypnose-instruktør i NGH 2008, og har deltaget i andre hypnosekurser, bla. Pain Management, og Fødselshypnose. Professionelt arbejdet med klienter i 17 år.

Mine foredrag om personlig udvikling, tager afsæt i min oparbejdede praktiske viden om hypnose. Hypnose er et uovertruffen, og praktisk værktøj, til at forstå, hvordan den underbevidste del af hjernen fungerer.
Den viden om hjernen, kan du bruge til personlige udvikling, via selvhypnose. (ændre vaner etc.)

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at skrive, eller ringe til mig: john@shinehypnose.dk, mobil 5115 2049

Der serveres sandwich/drikkevarer samt kaffe/kage.

 

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V

Lokale 102


Hvornår

Tirsdag d. 24. november 2020

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Ledig

150 kr.

Studiemedlem

150 kr.

Medlem

240 kr.

Seniormedlem

240 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 16. november 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

22


Ledige pladser

1

Arrangementsnr.

337587