Arrangement

PIPPI LANGSTRØMPE - familieteater

Verdens stærkeste familieforestilling i Folketeatrets opsætning med Riedels musik fra tv-serien i 1968

Jysk Musikteater, Silkeborg

Søndag d. 28. november 2021

Kl. 16:00 - 18:00

Fra 50 kr.

"Her kommer Pippi Langstrømpe" gjalder det gennem de fredelige gader, da Pippi med det ræverøde hår ankommer med både hest og abe til Villa Villekulla. Sådan en mærkelig pige har folk i byen aldrig mødt før. De pæne og artige nabobørn, Tommy og Annika, bliver straks gode venner med Pippi: Hun lærer dem, at de voksne ikke altid har ret, og de udfordrer hende til at prøve at gå i skole og til at lære bordskik. Ingen af delene har hun prøvet før, for det blev der ikke lige tid til, mens hun sejlede rundt på de syv have sammen med sin far, Kaptajn Lang-strømpe. Men Pippi lader sig heldigvis ikke begrænse, for hvordan kan man vide, hvad man kan, hvis man aldrig har prøvet det!

Astrid Lindgrens fortællinger om Pippi Langstrømpe fra 1945, er kendt og elsket i hele verden blandt mange generationer, og den vidunderlige Pippi er stadig mange børns heltinde. Hun tør vende de voksnes mærkelige regler på hovedet, og hun er verdens stærkeste pige, både fordi hun kan løfte en hest, og fordi hun kan finde ud af at bo helt alene. Pippis fantasi er også stærk og levende, og det er godt, når man har en mor i himlen, en far, der er sørøver og en Frk. Prysselius, der vil sende én på børnehjem.

Denne version af Pippi Langstrømpe er livlig, men også tilsat et strejf af alvor, der ikke skjuler, at Pippi savner sine forældre. Pippi Langstrømpe er en udødelig klassiker: Den kom i 2005 på Unescos liste over bevaringsværdige, kulturelle værker, og alle børn fortjener at lære Pippi at kende.

Medvirkende: Siw Ulrikke Maibom, Jacob Weble, Ulrik Windfeldt-Schmidt, Tanya Lund Andersen, Albert Stein Ankerstjerne, Morten Christensen, Pernille Schrøder, Linea Høeg Olsen, Jeppe Kaas Vad og Linette Stamp Christensen 

Billetterne udleveres af IDAs repræsentant i foyeren. Forestillingen varer ca. 2 timer med pause.

Aldersgrænse: Fra 6 år.

Hvor

Jysk Musikteater

Papirfabrikken 80

8600 Silkeborg

Teatersalen


Hvornår

Søndag d. 28. november 2021

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Ledig

50 kr.

IDA-medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 10. november 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

60


Ledige pladser

1

Tilvalg

Ledsager

50 kr.

Børn og unge under 25 år

50 kr.

Arrangementsnr.

341070