Webinar

Planlægning - om at prioritere og omprioritere i en hektisk hverdag - webinar

Oplever du at dine opgaver flyder sammen til en grødet masse og at det er svært at se, hvad der er vigtigt? Oplever du jævnligt at der kommer opgaver ind fra højre, der måske er vigtige, måske ikke? Hvem skal du sige nej til, hvem skal have forrang?

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 09. marts 2021

Kl. 19:00 - 20:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 09. marts 2021 - kl. 12:00

Målet med webinaret er, at du:

  • bliver mere bevidst om din egen prioritering
  • får værktøjer til at foretage en mere bevidst prioritering - både af hensyn til dig selv - og af hensyn til dem, du arbejder sammen med.

Oplægsholder er Kirsten Andersen, Mnemosyne Kurser. Kirsten er selvstændig konsulent og underviser i en bred vifte af kurser, har været medudvikler af flere forskellige e-læringskurser til staten, gennemført adskillige webinarer og er forfatter/medforfatter til 10 bøger - heraf to om personlig planlægning (Planlæg bedre - få mere tid & Er det så svært at lede sig selv - om personlig planlægning). Se mere om Kirsten Andersen på www.mnemosyne.dk.

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IEF-Fonden

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 09. marts 2021

Kl. 19:00 - 20:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 09. marts 2021

Kl. 12:00


Antal pladser

500


Ledige pladser

242

Arrangementsnr.

339444


Arrangør

IEF-Fonden