Arrangement

Poul Krebs - akustisk koncert i Gug Kirke

Kom og nyd Krebs' sange i et rum, hvor der er højt til loftet og tid til nærvær og eftertanke. Efter koncerten sørger Papegøjehaven for noget lækkert mad til os.

Gug kirke, Aalborg

Lørdag d. 12. februar 2022

Kl. 16:00 - 21:30

Fra 485 kr.

Tilmeldingsfrist 29. januar 2022 - kl. 23:55

Når Poul K i november tager på turne til en række udvalgte kirker rundt om i Danmark, er det en gammel drøm der går i opfyldelse - og om sine forventninger til turen siger sangeren selv: Det er noget helt særligt for mig, at ta mine sange ind i det danske folks kirker, hvor der er højt til loftet og tid til nærvær og eftertanke!

Poul Krebs har i løbet af sin efterhånden lange karriere optrådt i stort set alle tænkelige typer rum, også i kirker - men aldrig en hel turne igennem. At gøre det betyder nye muligheder for både storytelling og valg af repertoire. Publikum kan således se frem til både de store hits, de fortællende sange og de mere hemmelige sange, fra den side af repertoiret, hvor Poul Krebs også tager livtag med de store spørgsmål. Endelig vil Poul Krebs også præsentere helt nye sange, skrevet direkte til turen.

Poul Krebs har denne gang valgt at holde udtrykket akustisk og intimt, og at opleve ham på den måde, er altid en ganske særlig og særligt nærværende oplevelse, hvor man kommer helt tæt på en af landets bedste og mest langtidsholdbare sangskrivere. Men for også at kunne sætte lidt ekstra farver og stemninger på sangene, tager han to af landets bedste sidemen med sig på kirketuren: bassisten og sangeren Troels Skjærbæk og pianisten Palle Hjorth.

 

Koncerten starter kl. 17.00, men dørene åbnes kl. 16.00. IDA-arrangør vil derfor stå og udlevere billetter ved indgangen allerede fra kl. 16.00. Billetter skal være afhentet senest kl. 16.45.

Efter koncerten kører vi ind til AKKC, hvor Papegøjehaven serverer en lækker buffet for os. Vi skal være i Latinerstuen, som ligger på 1. sal.

Arrangementet er for IDA-medlemmer med max 1 ledsager, og der er meget begrænset antal pladser.

Prisen er 480 kr, og dækker koncert-billet, buffet samt 1 øl/vand eller 1 gl vin.

Hvis der er kostmæssige hensyn, der skal tages, f.eks. allergier, vegansk eller vegetarisk kost, så skriv til arrangør på anbli.ida@gmail.com. Skal gøres minimum 3 dage før arrangementet.

Hvor

Gug kirke

Nøhr Sørensens Vej 7

9210 Aalborg


Hvornår

Lørdag d. 12. februar 2022

Kl. 16:00 - 21:30


Pris

Ledig

485 kr.

IDA-medlem

485 kr.

Seniormedlem

485 kr.

Studiemedlem

485 kr.

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 29. januar 2022

Kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager

485 kr.

Arrangementsnr.

336048