Arrangement

Poul Krebs og Danmarks Underholdnings Orkester med spisning på Sanya

Poul Krebs har sat sig i hjertekulen på flere generationslag, hvor musikken lever i nærværet, den østjyske facon og den ukuelige spillemandsglæde. Historiefortælleren kommer til Aalborg akkompagneret af Danmarks Underholdnings orkester og IDA skal da med!

Restaurant Sanya, Aalborg

Fredag d. 01. oktober 2021

Kl. 18:30 - 23:00

Fra 510 kr.

2 pladser tilbage

Poul Krebs forstår at levere historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sindets afkroge og livets vedvarende og forbigående relationer. Det er ganske enkelt forfriskende, når Poul Krebs, med en underspillet facon, taler til flere generationslag, mestrer nostalgiens kunst og samtidig dykker ned i vores fælles nutid og fremtid.

Historier fra Poul Krebs sætter sig i hjertekulen, og det har de gjort siden 70’erne. Han har i løbet af sin karriere skrevet over 500 sange, spillet mere end 1000 koncerter og udgivet utallige albummer, som tilsammen er solgt i over en million eksemplarer. ’En af dansk poprocks bedste iagttagere,’ skrev BT. ’En troværdig og ligefrem kunstner i særklasse,’ skrev Jyllands Posten. ’En ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer,’ skrev GAFFA.

Nu drager Krebs på tour, akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester, for at levere musikalske oprejsninger til efterårslandet. Danmarks Underholdningsorkester er garant for kontinuerligt at rykke grænserne for, hvad et klassisk orkester egentlig kan. Nysgerrighed, fleksibilitet og kunstnerisk dygtighed er buzzwords som de gennem mere end 70 år har fornyet og forfinet.

Forvent originalitet, østjysk hjertevarme og nye fortolkninger af klassikere, når Krebs og Danmarks Underholdningsorkester besøger Musikkens Hus til oktober.

Før koncerten mødes vi på Restaurant Sanya til en lækker buffet.

 • Sushi
 • Stor salatbar
 • 16 varme retter
  • Stegte ris, Stegte nudler, Kylling i karry, Oksekød i rødkarry, Kylling i chilisauce, Oksekød med blegselleri,
  • Stegte grøntsager, Andesteg i champignonsauce, Svinekød i sur-sødsauce, Pommes frites, Miniforårsruller,
  • Indbagte kylling, Indbagte rejer, Hot wings, Indbagte blækspruttering, Sesamboller.
 • Frisk frugt
 • Kaffe og the ad libitum

Koncerten starter kl. 20.00 og foregår i Musikkens Hus.
Arrangementet er for IDA-medlemmer med max. 1 ledsager og der er begrænset deltagerantal. Tilmeldingen er bindende.
Prisen er kr. 510 og inkluderer billet, buffet og 1 øl/vand eller et glas vin.

Corona 

Når du deltager i arrangementet, sørger vi for at følge de gældende regler, som er udstukket af sundhedsmyndighederne. Men da vi deltager som en gruppe, kan du ikke altid forvente, at der er de samme afstandskrav, som hvis man kommer alene. Der er ydet tilskud fra IDA til dette sociale arrangement for at stimulere dannelsen af netværk medlemmerne imellem, hvorfor vi altid sidder samlet, hvor det er muligt. Det betyder, at du måske kommer til at sidde ved siden af nogen, du ikke kender, men kravet om 1 m fra næsetip til næsetip vil så vidt muligt altid blive overholdt mellem dem og dig/jer.

Vi vil altid sørge for, at der er håndsprit til stede.

Du som deltager har selv ansvaret for at medbringe mundbind hvis påkrævet, samt holde behørig afstand til de øvrige deltagere.  

Desuden vil vi bede dig om at give IDA besked, hvis du eller din ledsager efterfølgende får konstateret corona. Så sørger IDA for at give besked videre til alle deltagere om, at der har været en corona-smittet til arrangementet uden at navn nævnes. Besked gives via mit.ida.dk/corona

 

Arrangør kan kontaktes på Charlotzen@yahoo.dk

 

Hvor

Restaurant Sanya

Rendsburggade 18

9000 Aalborg


Hvornår

Fredag d. 01. oktober 2021

Kl. 18:30 - 23:00


Pris

Ledig

510 kr.

Medlem

510 kr.

Seniormedlem

510 kr.

Studiemedlem

510 kr.

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 30. januar 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

2

Tilvalg

Ledsager

510 kr.

Arrangementsnr.

338825