Arrangement

Power pitching - Karismatisk kommunikation og ledelse - 1. del

Sådan får du andre til at forstå hvad du kan, hvordan du kan gøre en forskel og hvorfor det gavner jeres fremtidige samarbejde

C4 Videncenter, Hillerød

Torsdag d. 17. september 2020

Kl. 08:30 - 12:30

Fra 550 kr.

Du er måske ikke opmærksom på det, men pitching er en integreret del af din hverdag. Du pitcher for eksempel dig selv når ...

 • Du skal imponere til jobsamtalen (og være sikker på at lande drømmejobbet)
 • Du skal have en genial idé igennem på arbejdspladsen
 • Du skal forklare venner, familie og nye kontakter, hvad det egentlig er, du render rundt og laver
 • Du skal gøre dig selv interessant for nye venner (eller romaniske partnere)
 • Eller når du skal lande nye kunder som selvstændig

Men det er ikke altid nemt at pitche sig selv. Andre mennesker har travlt og det er svært at fange deres opmærksomhed. Især hvis det, du skal pitche, er lidt tørt og svært at forstå for mennesker, der ikke kommer fra samme baggrund som dig.

Det kan være ubehagelig at pitche sig selv. For hvad nu hvis din pitch fejler og folk tænker du er irrelevant? Efter denne workshop er det slut med at betvivle om andre kan forstå din geniale idé, eller om chefen mon forstår, hvordan du passer ind i det spændende nye projekt i virksomheden.

Du kommer nemlig til at lære, hvordan du kan formidle dig gennem korte, konkrete og fængende pitches, der sikrer, at andre forstår og lytter til din idé. Vi arbejder i dybden med, hvordan en god pitch opbygges, og du får mulighed for at teste en række forskellige, effektive metoder af gennem workshoppen. For eksempel hvordan du kan appellere til modtagerens følelser eller nysgerrighed.

Hvad lærer du?

På workshoppen kommer du til at:

 • Forfatte, gennemarbejde og fremføre en række pitches af 30 sek., 1 min. og 2 min.
 • Lære hvordan ’hooks’ fungerer, og hvordan du kan fange modtageren på de første 20 sekunder.
 • Lære hvordan du kan forklare kollegaer, arbejdsgivere eller bekendte, hvad du laver og hvad du kan. 
 • Få større forståelse for din fremtoning med henblik på stemme og kropssprog. 
 • Arbejde med storytelling som værktøj til at præsentere en virksomhed, et projekt eller dig selv.

Du går fra undervisningen med en fyldt værktøjskasse og flere forskellige pitches, du har trænet igennem. Så er du godt forberedt, hvis du skulle møde den rigtige person i elevatoren, eller på gaden vej hjem fra workshoppen.

Kort præsentation af de tre kursus-dage

Se et par klip fra nogle af de tidligere hold

Der serveres morgenkaffe fra kl.  08.00 og der er en sandwich mellem kl. 12.30 og 13.00

Om underviseren

Mathias Bruhn har siden 2011 undervist ledere, rådgivere og universitetsstuderende i, hvordan man kommunikerer karismatisk, skaber positive relationer og styrker sit personlige lederskab og gennemslagskraft. 

Han er uddannet i erhvervspsykologi ved CBS og har baggrund som Diplom bygningsingeniør fra DTU samt projektledelse i Rambøll Danmark. I dag arbejder han som selvstændig underviser, ekstern lektor ved CBS og DTU, samt Associate Partner hos FranklinCovey Danmark.

Mathias’ er kendt for sine ​underholdende, interaktive og engagerende kurser og workshops, hvor han ​inddrager ​de seneste videnskabelige fund og teorier inden for adfærdsstudier, psykologi og kommunikation. En dag sammen med Mathias byder på en sjov og lærende oplevelse, hvor du bliver udrustet med lavpraktiske og jordnære teknikker, som du kan bruge selvsamme samme dag.

Mere information på www.mathiasbruhn.dk

3 progressive workshops 

Power pitching er nr. 1 af 3 progressive workshops, som tager udgangspunkt i spørgsmålene: Hvad? → Hvordan? → Hvorfor? 

Selvom de 3 workshops kan tages uafhængigt af hinanden, anbefaler vi at tage alle tre. For at sikre gode samarbejder og stærke relationer i arbejdslivet, har vi nemlig brug for at besidde alle 3 færdigheder: 

 • Først skal vi gennem Power pitching vide, hvad vi skal sige, når vi gerne vil kommunikere vores færdigheder og erfaringer. 
 • Dernæst skal vi gennem Præsentationer der huskes vide, hvordan vi bedst muligt kommunikerer det, og på en måde der er interessant og får folk til at lytte efter. 
 • Sidst, men ikke mindst, skal vi gennem Karismatisk ledelse vide, hvorfor mennesker reagerer som de gør. Vi skal vide hvordan vi kan motivere andre og blive den uformelle leder i rummet til ikke bare præsentationer, men også møder og andre sociale interaktioner. 

Når du mestrer disse 3 færdigheder, er du bedre rustet til at skabe større resultater i virksomheden og bygge mere positive relationer i det private såvel som i arbejdslivet.

BONUS: Bliv certificeret i Karismatisk kommunikation og ledelse 

Vælger du at deltage i alle 3 workshops, får du som bonus muligheden for at tage den online certificeringsprøve i Karismatisk kommunikation og ledelse. 

Efter bestået prøve får du tilsendt et digitalt certifikat med dit navn på, som du kan vise frem til din nuværende eller kommende samarbejdspartnere eller arbejdsgiver, som bevis på dine opnåede kompetencer inden for kommunikation. 

Der kan IKKE foretages en samlet tilmelding - du skal tilmelde dig hver enkelt modul:

Power pitching - Arr.nr. 335023 (dette arrangement)

Præsentationer der huskesArr.nr. 336848

Karismatisk ledelse - Arr.nr. 336851

Kurset afholdes i samarbejde med C4 Videnscenter/Hillerød erhvervsråd.

Tilskud til ledige
Vær opmærksom på, at hvis du er registreret ledig hos en a-kasse, har du mulighed for at opnå 55% tilskud til kursusgebyret via kursusstøtteordningen gennem IEF-Fonden. Læs mere om ordningen og find ansøgningsskemaet her: www.ief.dk

 

 

Hvor

C4 Videncenter

Krakasvej 17

3400 Hillerød


Hvornår

Torsdag d. 17. september 2020

Kl. 08:30 - 12:30


Pris

Ledig

550 kr.

Studiemedlem

700 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

800 kr.

Medlem

900 kr.

Seniormedlem

900 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

1.100 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 16. september 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

13


Ledige pladser

6

Arrangementsnr.

335023