Arrangement

Præsentationer der huskes - Karismatisk kommunikation og ledelse - 2. del

Brænd igennem med storytelling og andre præsentationsteknikker, som gør dit budskab klart og fanger publikums interesse

C4 Videncenter, Hillerød

Torsdag d. 01. oktober 2020

Kl. 08:30 - 12:30

Fra 550 kr.

8 pladser tilbage

På et eller andet tidspunkt i din karriere, kommer du til at stå i en situation, hvor du skal præsentere over for en mindre gruppe mennesker eller endda til et større event. Det kan være foran dine kollegaer, en kunde, din arbejdsgiver eller endda potentielle investorer.

Det er en fantastisk mulighed for at vise dit talent og dit hårde arbejde frem. Men det er også risikabelt, og det giver sommerfugle i maven. For hvad nu hvis det går galt? Hvad nu hvis du ikke kan leve op til de andres forventninger? Og hvad nu hvis ingen lytter efter?

Bare rolig. De fleste mennesker bliver nervøse i sådanne situationer, men der findes heldigvis nogle meget enkle teknikker, som kan hjælpe dig med at gøre dine præsentationer fantastisk gode – hver evig eneste gang. Uanset hvad du skal præsentere og hvem du skal præsentere for. Dem vil jeg gerne dele med dig på min workshop Præsentationer der huskes.

Hvad lærer du?

På workshoppen kommer du til at:

  • Lære hvordan du kan skabe et vedvarende positivt førstehåndsindtryk og etablere en stærk relation
  • Træne din stemmeføring og dit kropssprog – og brug dem som værktøjer i sociale interaktioner
  • Bruge storytelling til at skabe større forståelse og engagement hos tilhørerne
  • Arbejde aktivt med din personlige præsentation samt præsentationen af forskellige mindre emner

Du går fra kurset med konkrete værktøjer til, hvordan du etablerer en relation og bør kommunikere, når du skal præsentere dig selv, et projekt eller en idé.

Undervisningen bygges op omkring en grundig gennemgang af relevant teori, uddybet med øvelser og case-diskussioner, hvor du og de andre deltagere tilegner sig praktisk erfaring gennem hele forløbet.

Kort præsentation af de tre kursus dage.

Se et par klip fra nogle af de tidligere hold

Der serveres morgenkaffe fra kl.  08.00 og der er en sandwich mellem kl. 12.30 og 13.00

Om underviseren

Mathias Bruhn har siden 2011 undervist ledere, rådgivere og universitetsstuderende i, hvordan man kommunikerer karismatisk, skaber positive relationer og styrker sit personlige lederskab og gennemslagskraft. 

Han er uddannet i erhvervspsykologi ved CBS og har baggrund som Diplom bygningsingeniør fra DTU samt projektledelse i Rambøll Danmark. I dag arbejder han som selvstændig underviser, ekstern lektor ved CBS og DTU, samt Associate Partner hos FranklinCovey Danmark.

Mathias’ er kendt for sine ​underholdende, interaktive og engagerende kurser og workshops, hvor han ​inddrager ​de seneste videnskabelige fund og teorier inden for adfærdsstudier, psykologi og kommunikation. En dag sammen med Mathias byder på en sjov og lærende oplevelse, hvor du bliver udrustet med lavpraktiske og jordnære teknikker, som du kan bruge selvsamme samme dag.

Mere information på www.mathiasbruhn.dk

3 progressive workshops 

Power pitching er nr. 1 af 3 progressive workshops, som tager udgangspunkt i spørgsmålene: Hvad? → Hvordan? → Hvorfor? 

Selvom de 3 workshops kan tages uafhængigt af hinanden, anbefaler vi at tage alle tre. For at sikre gode samarbejder og stærke relationer i arbejdslivet, har vi nemlig brug for at besidde alle 3 færdigheder: 

Først skal vi gennem Power pitching vide, hvad vi skal sige, når vi gerne vil kommunikere vores færdigheder og erfaringer.

Dernæst skal vi gennem Præsentationer der huskes vide, hvordan vi bedst muligt kommunikerer det, og på en måde der er interessant og får folk til at lytte efter.

Sidst, men ikke mindst, skal vi gennem Karismatisk ledelse vide, hvorfor mennesker reagerer som de gør. Vi skal vide hvordan vi kan motivere andre og blive den uformelle leder i rummet til ikke bare præsentationer, men også møder og andre sociale interaktioner.

Når du mestrer disse 3 færdigheder, er du bedre rustet til at skabe større resultater i virksomheden og bygge mere positive relationer i det private såvel som i arbejdslivet.

BONUS: Bliv certificeret i Karismatisk kommunikation og ledelse 

Vælger du at deltage i alle 3 workshops, får du som bonus muligheden for at tage den online certificeringsprøve i Karismatisk kommunikation og ledelse. 

Efter bestået prøve får du tilsendt et digitalt certifikat med dit navn på, som du kan vise frem til din nuværende eller kommende samarbejdspartnere eller arbejdsgiver, som bevis på dine opnåede kompetencer inden for kommunikation. 

Der kan IKKE foretages en samlet tilmelding - du skal tilmelde dig hver enkelt modul:

Powver pitching - Arr.nr. 335023

Præsentationer der huskes - Arr.nr. 336848 (dette arrangement)

Karismatisk ledelse - Arr.nr. 336851

Kurset afholdes i samarbejde med C4 Videnscenter/Hillerød erhvervsråd.

Tilskud til ledige
Vær opmærksom på, at hvis du er registreret ledig hos en a-kasse, har du mulighed for at opnå 55% tilskud til kursusgebyret via kursusstøtteordningen gennem IEF-Fonden. Læs mere om ordningen og find ansøgningsskemaet her: www.ief.dk

 

Hvor

C4 Videncenter

Krakasvej 17

3400 Hillerød


Hvornår

Torsdag d. 01. oktober 2020

Kl. 08:30 - 12:30


Pris

Ledig

550 kr.

Studiemedlem

700 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

800 kr.

Medlem

900 kr.

Seniormedlem

900 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

1.100 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 30. september 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

13


Ledige pladser

8

Arrangementsnr.

336848