Webinar

Projektlederen som visuel formidler

Hjernen lærer og husker markant bedre via billeder end ord, og derfor er grafisk facilitering et stærkt redskab, når du som projektleder vil sikre tydelig formidling og videndeling.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 19. januar 2021

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

Menneskets hjerne er skabt til at forstå, lære og udvikle nye idéer via strukturer og formationer – dog har vi skabt en verden baseret hovedsagelig på ord og tal – og går derfor glip af en masse effektive genveje til læring, idéudvikling og videndeling.

På dette webinar får du viden om grafisk facilitering/ visuel kommunikation samt konkrete øvelser, som klæder dig på til, på en effektiv og struktureret måde, at formidle og projektstyre klart og dermed komme godt i mål med dine projekter. 

En vigtig pointe er, at det handler og kommunikation, ikke kunst: Så du kan trygt efterlade den indre perfektionist uden for døren. Husk papir og tuscher, intet fancy kræves!

Webinaret er delt op i to: Først et 2-timers webinar og 14 dage (den 3. februar) efter får du et opsamlings-webinar på 1 time, hvor videndeling og erfaringer er i fokus.
Du vil få tilsendt et nyt link til opfølgningsmødet den 3. februar 2021.

Oplægsholder
Lise Grastrup, arkitekt og illustrator, arbejder med grafisk facilitering i forskellige afskygninger. Med afsæt i grafisk facilitering hjælper hun projektledere, facilitatorer, undervisere m.m. med at skabe klar formidling og tydelighed i processer og udviklingsprojekter. 

Dette webinar afholdes som et Zoom Meeting, med aktiv deltagelse.


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 19. januar 2021

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 18. januar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

136


Ledige pladser

6

Arrangementsnr.

338462


Arrangør

IDA Proces


Medarrangører

Kurser for studerende