Webinar

Radical uncertainty - undgå handlingslammelse, når usikkerheden stiger - webinar

Lær, hvordan du kan navigere, træffe beslutninger og handle i situationer, hvor du har lille eller ingen viden, der kan hjælpe dig til at gøre det rigtige.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 07. december 2020

Kl. 15:00 - 16:00

Gratis

Indhold

Vi lever i en verden af radikal uvished. Det er tydeligt, når vi kigger ind i fx finanskriser, klimaudfordringer eller en pandemi som fx Covid-19. En verden hvor vi har lille eller ingen viden om, hvad der sker om en uge, en måned eller et år. Radikal uvished gør det ekstremt vanskeligt at træffe de rigtige beslutninger og handle med sikkerhed.

Traditionelle redskaber som grundige analyser, gennemtænkte planer og solide strategier kan ofte ende med at blive spild af tid, da de i værste fald ikke hjælper os med at træffe de rigtige beslutninger, men i stedet forsinker os og fastholder os i forældede mønstre og lukker af for nye muligheder.

På webinaret arbejder vi med:

·   Forskellen på Mysteries og Puzzles og andre modeller til at forstå, om du står over for et traditionelt problem, der kan løses med traditionelle metoder (a puzzle) eller over for et ukendt problem (a mystery), der skal løses på andre måder, end du måske er vant til

·   Brug af narrativer, kreativ tænkning, Minimum Viable Actions (MVA) og andre metoder til at håndtere radikal uvished

·   Brug af improvisationsteknikker til at kunne handle meningsfyldt i nuet


Dit udbytte:

·  Du bliver bedre til at navigere og handle i radikal uvished

·  Du bliver ikke ramt af handlingslammelse, når usikkerheden stiger

·  Du bliver mere effektiv, fordi du ikke spilder tid på at forsøge at analysere dig til vished i situationer, hvor det alligevel ikke er muligt 

·  Du får mere energi og fremdrift i dine projekter


Målgruppen for oplægget:

Til dig der løbende er i situationer, hvor du står over for radikal uvished, dvs. situationer, hvor du har lidt eller ingen viden, der kan hjælpe dig til at træffe beslutninger og handle med vished.


Praktisk gennemførelse:

Webinaret vil bestå af oplæg og enkelte øvelser.


Oplægsholder:

Bo Krüger har været selvstændig ledelseskonsulent de sidste 15 år, og har en fortid hos blandt andet Teknologisk Institut og Implement Consulting Group. Bo er ekspert i at håndtere radikal uvished og hjælper sine kunder med at finde vej, der hvor sporet endnu ikke er trådt. Bo har hele sit liv været igangsætter og iværksætter og været vant til at skulle finde vej i det ukendte. Han har ved siden af sin akademiske karriere spillet impro comedy teater i 20 år. Bo har skrevet flere bøger bl.a. “Kontorets Indiana Jones - lær at improvisere på arbejdet” på Gyldendal Business. I sin fritid cykler han MTB, tager på eventyr ind i Borneos jungle eller op på en islandsk vulkan.

 

Video: Dette arrangement optages og du vil i løbet af et par dage kunne se den optagne video her: IDAs videoer


Tilmeldingsprocedure
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. I mailen finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk 

Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger
Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https//zoom.us/privacy.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding
Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDAs online tjenester - du blive ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedrørende persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Hvis du afmelder dig arrangementet vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 07. december 2020

Kl. 15:00 - 16:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 07. december 2020

Kl. 14:00


Antal pladser

500


Ledige pladser

232

Arrangementsnr.

338446


Arrangør

IDA


Medarrangører

AVU, IDA Fyn

AVU, IDA Sjælland

KompetenceForum, IDA København

Kompetenceforum, IDA Nord

KompetenceForum, IDA Nordsjælland

Kompetenceforum, IDA Syd

Kompetenceforum, IDA Vestjylland

KompetenceForum, IDA Østjylland