Webinar

Region Hovedstadens online cykelregnskab - ONLINE

Region Hovedstaden har som den første region udviklet et online cykelregnskab, der er enkelt, let at læse og let at bruge. Hvad er intentionen, hvordan virker det, og hvad mener de kommende brugere? Kom og vær med til denne nyhed og deltag i debatten.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 01. november 2021

Kl. 15:30 - 17:30

Fra 0 kr.

På mødet præsenterer Region Hovedstaden v. Kia Madsen Regionens intentioner med at udarbejde et online cykelregnskab og redegør for, hvordan cykelregnskabet kan præge udviklingen og viden på cykelområdet, og hvem de kommende brugere forventes at være.

Herefter demonstreres online cykelregnskabet v. Mathias Schmidt, AFRYHvordan virker det og hvilke data er det baseret på?

Herefter har vi inviteret nogle af de kommende brugere af regnskabet til at give en kommentar:

 • Hvordan forventer Supercykelstierne at anvende det nye online cykelregnskab, og hvilke perspektiver har det nye værktøj
  v. sekretariatsleder Sidsel Birk Hjuler, Supercykelstisamarbejdet i Hovedstadsregionen
   
 • Hvordan forventer Gladsaxe Kommune at kunne anvende det nye online cykelregnskab, og hvilke perspektiver har det nye værktøj for kommunen
  v. René Andersen, Mobilitetsplanlægger, Gladsaxe Kommune
 • Hvordan forventer Frederikssund Kommune at anvende det nye online cykelregnskab, og hvilke perspektiver har det nye værktøj for kommunen
  v. Sofie Caspersen, Ingeniør, Frederikssund Kommune

Der vil gennem hele mødet være en løbende debat om, hvordan anvendelse af data kan fremme cyklismen.

Ordstyrer: Lene W. Hartmann, medlem af bestyrelsen for IDA Trafik og byplan

Mødet afvikles som hybridmøde med både fysisk og online deltagelse.


Tilmeldingsprocedure: 
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.


Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 01. november 2021

Kl. 15:30 - 17:30


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ikke IDA-medlem

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 31. oktober 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

474

Arrangementsnr.

342139


Arrangør

IDA Trafik og byplan


Medarrangører

Kurser for studerende