Arrangement

Respect - A Tribute to Aretha Franklin - Royal Stage i Hillerød

Aretha Franklin, den ubestridte Queen Of Soul og første kvinde i Rock and Roll Hall of Fame, hyldes i dette medrivende og energiske show. Showet sætter i den grad gang i Franklins store musikalske spektrum i Royal Stage Hillerød.

Royal Stage, Hillerød

Lørdag d. 09. oktober 2021

Kl. 18:00 - 22:20

Fra 690 kr.

Tilmeldingsfrist 29. august 2021 - kl. 23:55

Aretha Franklin, den ubestridte Queen Of Soul og første kvinde i Rock and Roll Hall of Fame, hyldes i dette medrivende og energiske show. Showet sætter i den grad gang i Franklins store musikalske spektrum, der spænder fra gospel til R&B, soul og jazz til pop og dansegenre.

Der er ingen tvivl om at dette show får publikum op af stolene, for der kommer i den grad gang i den, når Franklins mange hits fremføres af sangerinder og de ti mand store band. Fra Franklins store repertoire vil ”I Never Loved A Man”, ”Respect”, ”Chain Of Fools”, ”Natural Woman”, ”Think”, ”I Say A Little Prayer” og ”Angel” blandt andet fylde salen.

Hele seks stærke og udtryksfulde kvinder står bag vokalerne i showet, hvor hovedvokalen bæres af Darnita Rogers. Darnita Rogers baggrund stammer – som flere af showets andre sangerinder – fra gospel.

Med hendes kraftfuldes stemme, store indlevelse, og ikke mindst med hendes kærlighed til Aretha Franklin og hendes musik, leverer hun det ene hit efter det andet i Franklins ånd. Dynamikken sangerinderne imellem giver showet en stor og unik energi; en energi der kommer langt ud over scenekanten.

Showet byder desuden på flere af de duetter, Franklin producerede med andre kunstnere – herunder George Michael (“I Know YouWere Waiting”) og The Eurythmics (“Sisters Are Doin’ It For Themselves”). Aretha Franklins karriere spændte sig over 60 årtier.

Hun påvirkede musikken i en særlig stor grad, da hun formåede at forvandle gospel til popmusik. Hun var den første ”Soul Sister” i den feministiske bevægelse, og hun satte sit præg på generationer af kvindelige musikere. Franklin var både politisk og feministisk i sit udtryk. Hun krævede ligestilling blandt sorte og hvide – og mellem mænd og kvinder.

Hun krævede RESPECT!

Hun døde den 16. august 2018 i Detroit efter et liv med både op- og nedture.

RESPECT – A Tribute to Aretha Franklin giver publikum de vigtigste faser i Franklins liv, højdepunkterne af hendes musikalske karriere og bidrager med biografiske fakta. Showet er i den grad båret af kærlighed og respekt til ”The Queen of Soul”.

Start aftenen med en lækker 2-retters menu i Restaurant Royal kl. 18:00.

Rørt kalvetatar
Hjemmelavet frisk ost, sprødt rugbrød og persillepesto

Farseret vagtel
Serveret med stegte gulerødder, spinat, svampe
Selleripuré med brunet smør
Pommes røsti samt kraftig skysauce

OBS: Man køber selv drikkevarer

Koncerten starter kl 20 med gode pladser: Gulv midt, række 2 og 3

IDA Ansvarlig: Marie Louise Esbech Tlf 28432426

Hvor

Royal Stage

Milnersvej 39

3400 Hillerød


Hvornår

Lørdag d. 09. oktober 2021

Kl. 18:00 - 22:20


Pris

Ledig

690 kr.

IDA-medlem

690 kr.

Seniormedlem

690 kr.

Studiemedlem

690 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 29. august 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

28

Tilvalg

Ledsager

740 kr.

Arrangementsnr.

341124


Arrangør

Ungeudvalg, IDA Nordsjælland