Arrangement

Rundvisning i udstillingen: H. C. Ørsted på ny - skønheden i naturen

Rundvisning i udstillingen: H. C. Ørsted på ny – skønheden i naturen v/ lic.tech. Gregers Mogensen, projektleder for Selskabet for Naturlærens Udbredelse Tirsdag 22. september 2020, kl. 15.00 – 18.00 Bibliotekssalen, Rundetårn

Rundetårn, Bibliotekssalen, København K.

Tirsdag d. 22. september 2020

Kl. 15:00 - 18:00

Gratis

I anledning af 200-året for opdagelsen af elektromagnetismen danner Rundetårn i samarbejde med Selskabet for Naturlærens Udbredelse rammen om en udstilling om Naturvidenskabsmanden og kulturpersonligheden H. C. Ørsted. Stedet er ikke tilfældigt valgt, for i de mange år, Ørsted arbejdede hen imod den banebrydende opdagelse, gjorde han flittig brug af Universitetsbiblioteket, der dengang lå i Bibliotekssalen, hvor udstillingen kan opleves.

I år er det 200 år siden H. C. Ørsted (1777-1851) opdagede elektromagnetismen. Opdagelsen førte til en rivende videnskabelig og tekniske udvikling og gjorde elektriciteten til en afgørende forudsæt-ning for det moderne samfund. Udstillingen indeholder Ørsteds arbejdsværelse samt mange originale instrumenter. Gregers Mogensen vil undervejs i udstillingen fortælle dels om selve udstillingen, dels om de tanker og det arbejde, der har dannet baggrund for etablering af udstillingen. Til sidst vises et par film om emnet.

Man mødes ved indgangen til Rundetårn i Købmagergade. Begrænset deltagerantal: 22 personer.

Du behøver ikke være IDA medlem for at deltage i arrangementet. Tryk på tilmelding og opret dig, så er du tilmeldt arrangementet.

_____________________________________________________


GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Tilmeld dig vores nyhedsmail. Så går du ikke glip af alle de spændende kurser, konferencer, gå hjem-møder og virksomhedsbesøg, vi afholder hvert år.

TILMELD DIG HER

Du kan sagtens modtage nyhedsmailen, selvom du ikke er IDA medlem - det er åbent for alle.

Hvor

Rundetårn, Bibliotekssalen

Købmagergade 52 A

1150 København K.

Se mødetavlen


Hvornår

Tirsdag d. 22. september 2020

Kl. 15:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 21. september 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

22


Ledige pladser

1

Arrangementsnr.

337472