Arrangement

Rune Klan - "Håbefuld" - Ekstra Show

Kom med IDA Aalborg og oplev det nye one man-show med RUNE KLAN i hans unikke blanding af stand-up-comedy og underholdende trylleri i showet 'Håbefuld' på gode pladser i salen. Efter showet skal vi sammen nyde en let tapas incl. en genstand.

Aalborg Kongres & Kultur Center, Aalborg

Lørdag d. 17. oktober 2020

Kl. 18:00 - 21:30

Fra 540 kr.

Tilmeldingsfrist 08. marts 2020 - kl. 12:00

Ta' med IDA aalborg ind og oplev tryllekunstner og komiker Rune Klan i hans splinternyt one man-show i 2020 med sin unikke blanding af stand-up-comedy og underholdende trylleri i showet ”Håbefuld". Efter showet mødes vi til en let tapas buffet inkl. en almindelig øl eller et glas vin eller en vand, samt til hyggeligt samvær med andre ingeniører og deres bedre halvdel.

Mere om showet:
Den eftertænksomme komiker og tryllekunstner Rune Klan er klar til at byde alle nysgerrige på en tur ind i sit magiske univers. Komikeren har en del på hjerte, han gerne vil dele med publikum. Med afsæt i sine egne oplevelser og verden omkring os, vil den eftertænksomme gøgler med vanlig selvironisk distance give tilskuerne sit eget bud på, hvad det vil sige at være håbefuld.

Rune Klan har efterhånden skabt sin helt egen unikke showstil, hvor han med snilde og charme kombinerer humor, eftertænksomhed og tryllerier i verdensklasse. Komikeren er sparsom med information forud for selve showet, men han lover, at ambitionsniveauet ikke er sænket siden sidst.

Rune Klans seneste one man-show, Barnløs fra 2017, gik sejrsgang over hele landet med begejstrede, fem-stjernede anmeldelser fra bl.a. Berlingske, Politiken, Ekstra Bladet og B.T., hvor sidstnævnte noterede sig, at “tryllepunkeren er blevet voksen”. Rune Klan er gået fra at være semi-manisk med hektiske shows i starten af karrieren til at pakke sine shows ind i refleksioner, omtanke og modenhed, mens han stadig holder humorniveauet, og ‘Håbefuld’ bliver ingen undtagelse. Vi glæder os til at byde ham og jer velkomne i Store Sal.

Praktisk info:

  • Vi mødes senest kl. 16.30 - 16.45 i forhallen hvor billetter vil blive udleveret af en person fra IDA
  • Forestillingen starter kl. 17.00
  • Pladserne er nummererede siddepladser, og vi har pladser på række 7-9.
  • Prisen er 540 kr. pr person og inkluderer billet og en let tapas buffet inkl. en almindelig øl eller et glas vin eller en vand.
  • Hvert IDA tilmeldt kan tilmelde max 1 ledsager.
  • Eksakt slut tidspunkt kendes ikke

Hvor

Aalborg Kongres & Kultur Center

Europaplads 4

9000 Aalborg

Harald Jensen Stuen


Hvornår

Lørdag d. 17. oktober 2020

Kl. 18:00 - 21:30


Pris

Ledig

540 kr.

Medlem

540 kr.

Seniormedlem

540 kr.

Studiemedlem

540 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 08. marts 2020

Kl. 12:00


Antal pladser

16


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager (1 stk pr. medlem)

540 kr.

Arrangementsnr.

333773