Webinar

Sådan arbejdes der med Agile i dagens Danmark - fortalt af praktikere - online

Hør om dagens status på praksis for Agile & SAFe i Danmark - hvad sker der og hvad virker? Fortalt af folk, der arbejder med det i det daglige.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 14. juni 2021

Kl. 16:00 - 18:00

Gratis

Det agile vinder mere og mere ind hos danske virksomheder. Det betragtes ikke længere kun som en leverance form, men også som en ny samarbejdskultur. 

Der gøres op med de traditionelle roller, processer og opsplitning mellem IT og forretningen. Men det kræver både noget af virksomheden og den enkelte medarbejdere.

Agile Leap har sammensat dette oplæg som tager os i gennem:

Hvad rapporteres derudefra?

Hvad betyder det for de traditionelle roller - herunder projektleder og afdelingsleder?

Hvordan fortsætter man sin karriere gennem skiftet fra traditionel udvikling til Agile udvikling?

Læs mere om Agile Leap – Danmarks største agile fællesskab her: http://agileleap.dk/


Program:

 *   Kort om Agile Leap og tanken bag v. Karina Nordvig

 *   En ”maggi-terning” på DK SAFe Survey, 14th Annual State of Agile og måske Forbes’ ”The Elusive Agile Enterprise” v. Frank Løvstad

 *   Hvilke impact har den agile rejse på organisationen og de traditionelle roller. Hvilke udfordringer giver det og hvordan kan man arbejde bevidst og struktureret med hele forandringen? v Tanja Hesselager. 

 *   Den personlige karriere vej som medarbejder er ikke længere nødvendigvis at være specialisten eller leder. Hvad kræver det af dig som menneske at arbejde i et agilt setup v. Jonas Funk, RTE Simcorp 

Arrangør: Peter Falk, IDA IT
--------------------------


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.


Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 14. juni 2021

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 13. juni 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

411

Arrangementsnr.

340437


Arrangør

IDA IT


Medarrangører

Kurser for studerende