Arrangement

Sådan får du din første (betalte) bestyrelsespost

Laura Vilsbæk (indehaver af nyibestyrelsen.dk) vil fortælle, hvorfor der er brug for nye profiler i danske bestyrelser, hvorfor det er både kompetence- og karriereudviklende samt dele nogle helt konkrete tips og tricks til, hvordan du selv kommer i gang.

IDA Conference, København V

Torsdag d. 01. oktober 2020

Kl. 17:00 - 19:30

Fra 100 kr.

6 pladser tilbage

“Men hvad laver man egentlig i en bestyrelse?” Sådan spørger folk ofte, når talen falder på bestyrelsesarbejdet. Fordi det er en mystisk størrelse, som foregår i lukkede rum med faste rutiner og med et relativt ensartet persongalleri, som ikke alle kan identificere sig med.

Og det skal vi gøre noget ved. Der er brug for nye profiler, fordi de danske virksomheder og deres vilkår ændrer sig. Fordi det handler om innovation og internationalisering og digitalisering og ny teknologi, og her kommer mange af de mere traditionelle bestyrelsesmedlemmer til kort.

Så der er brug for nye profiler i bestyrelseslokalerne, og de profiler kunne meget vel komme fra IDA Young Professionals. Derfor kommer Laura forbi og åbner døren ind til bestyrelseslokalet og fortæller:

- Hvorfor bestyrelsesarbejdet er super spændende - og hvorfor der er brug for nye profiler
- Hvorfor bestyrelsesarbejdet er både karriere- og kompetenceudviklende
- Hvad der foregår på møderne - og før, under og efter de enkelte møder
- Hvordan du bringer dig selv i spil til bestyrelsesarbejdet
- Og meget mere...

Laura Vilsbæk er indehaver af nyibestyrelsen.dk, arbejder i 4 bestyrelser og 4 Advisory Boards og er derudover selvstændig digital forretningsudvikler med en uddannelsesmæssig baggrund som cand.mag. Ikke just det typiske bestyrelsesmedlem men netop et billede på at forestillingen om det typiske bestyrelsesmedlem først og fremmest skal nuanceres for at bringe mange flere forskellige profiler i spil.

Der vil blive serveret en sandwich undervejs.

Diversity in Tech and Science
Dette arrangement hører under IDAs indsats Diversity in Tech and Science 2020. Teknologien spiller en voksende rolle i vores liv. Derfor er det vigtigt, hvem der skaber den. IDA sætter i 2020 fokus på, hvordan vi øger diversitet inden for STEM-området - vi gør op med vante forestillinger og nedbryder stereotyper. Læs hele temaet Diversity in Tech and Science, hvor vi netop sætter fokus på diversitet inden for STEM-området.

________________________

Hvem skal vinde Agnes & Betzy prisen på 25.000 kr.?
Kender du en ildsjæl, som har gjort noget bemærkelsesværdigt inden for teknologi og naturvidenskab? Så er det nu, du kan nominere din kandidat til IDAs Agnes & Betzy-pris.

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Torsdag d. 01. oktober 2020

Kl. 17:00 - 19:30


Pris

Ledig

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Medlem af arrangør

120 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

150 kr.

Medlem

150 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

250 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 30. september 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

45


Ledige pladser

6

Arrangementsnr.

335382