Webinar

Sådan får du succes med crowdfunding

Crowdfunding er meget mere end finansiering - sådan bruger du det i din forretningsudvikling

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 27. maj 2021

Kl. 17:00 - 18:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 26. maj 2021 - kl. 23:59

Mange virksomheder har nok hørt om crowdfunding, men har du nogensinde overvejet, om det kunne bruges i din virksomhed? Crowdfunding er meget mere end finansiering og på dette webinar lærer du, hvordan du kan bruge det i din forretningsudvikling.

Crowdfunding giver din virksomhed mulighed for at rejse startkapital, inden du har et færdigudviklet produkt eller projekt. Men crowdfunding giver også meget andet af værdi for en virksomhed i færd med at skabe et produkt. Crowdfunding byder nemlig, udover finansiering, også på validering, awareness og community-building. Alle de mennesker, der hjælper med at støtte dig (backere), kan blive en stor og velvillig ressource, som bl.a. giver dig mulighed for: 

Betatesting: Dine backere bliver de første til at prøve dit produkt. Brug deres feedback til at forbedre det.
Produktambassadører: Får du bare 100 backere har du allerede en følgeskare, der føler sig involveret og har en særlig loyalitet over for dit produkt.
Produktvalidering: Du får mulighed for at teste, om der overhovedet er et marked for dit produkt, inden du selv går ud og investerer store penge i det.

Til webinaret vil du møde
I dette webinar fortæller Louise Bech Junge fra CrowdNerds om, hvorfor crowdfunding er en, ofte overset, vej til succes med finansiering, men også med ens forretningsudvikling. 

Louise startede CrowdNerds i 2019 med et mål om at uddanne danskerne omkring crowdfunding og samtidig hjælpe virksomheder med produktlanceringer via forskellige crowdfunding-platforme.

I webinaret kommer vi til at tale om, hvilke virksomheder og projekter der egner sig godt til crowdfunding, og hvordan man i det hele taget får succes med at drive en crowdfunding-kampagne.

Målgruppe
Webinaret er for startups og virksomheder, som planlægger nye produktlanceringer, samt for dig, som er nysgerrig på crowdfunding som koncept helt generelt.

IDA lancerede i 2020 sin egen crowdfunding-platform for projekter med en teknologisk eller naturvidenskabelig kerne. Gennem IDA Crowdfunding kan du både som virksomhed ansøge om at oprette en kampagne og være med til at støtte kampagner og hjælpe virksomheder med nye idéer godt fra start.

Tilmeldingsprocedure
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.

Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA Selvstændig, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 27. maj 2021

Kl. 17:00 - 18:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 26. maj 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

300


Ledige pladser

272

Arrangementsnr.

340121


Arrangør

IDA Selvstændig


Medarrangører

IDA Design og Innovation

IDA Young Professionals

Kurser for studerende