Webinar

Sådan får du succes med digital markedsføring

Skal du have flere kunder i din forretning, så er det måske nu du skal sætte fokus på online markedsføring. På dette webinar bliver du klædt på til at komme godt i gang.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 11. februar 2021

Kl. 17:00 - 18:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 10. februar 2021 - kl. 23:59

I dette webinar vil Andreas Bergstrand fra Towoo/Biedata komme med håndgribelige tricks til, hvordan du kan tiltrække flere kunder til din virksomhed med digital markedsføring. 

På webinaret vil vi gennemgå hvordan du skaber det optimale setup for succes med digital markedsføring.
Vi vil også se på hvordan du anno 2021 bedst udnytter de mest populære marketingkanaler som Facebook, Instagram og LinkedIn, samt Google (SEO/ads).

Webinaret er for alle der er interesseret i at skabe mere vækst i deres forretning gennem digitale medier, og webinaret er fyldt med ultra simple råd, du kan bruge allerede i dag for at forbedre din markedsføring.

Oplægsholder
Andreas Bergstrand er uddannet som procesingeniør fra DTU. For 5 år siden blev han selvstændig med sin startup Towoo, der har udviklet en digital marketing assistent og et værktøj til datatracking til SMV'er (Biedata). Towoo arbejder udelukkende med evidensbaseret markedsføring, hvor de bruger dataanalyser og statistik til at finde formlen for succesfuld marketing. 

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA Selvstændig, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 11. februar 2021

Kl. 17:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 10. februar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

300


Ledige pladser

244

Arrangementsnr.

339114


Arrangør

IDA Selvstændig


Medarrangører

IDA Young Professionals

Kurser for studerende