Arrangement

Sensommerhøjskole i Sydslesvig

Vi besøger Sydslesvig og oplever egnens kultur og historie, også fra en teknikers synsvinkel. Vi bor på den danske Jaruplund Højskole i Handewitt, Tyskland og programmet rummer som altid alle de gode traditioner med afvekslende foredrag og højskolesang

Jaruplund Højskole, Lundweg

Fra mandag d. 06. september 2021. kl. 15:00

Til søndag d. 12. september 2021. kl. 09:30

Gratis

Vi gentager succes'erne fra de foregående år, hvor IDA SeniorForum København har tilbudt højskoleophold. Igen foregår det et nyt sted i landet og som altid med et program, som er afvekslende med foredrag om meget forskellige emner, samvær, højskolesang og udflugter.

Nogle af emnerne vil være

  • Marskens historie
  • Det danske mindretal
  • Frisisk kultur og historie
  • Vikingetidens Hedeby

Der bliver en halvdagstur til Flensborg med fokus på arkitektur og historie, en heldagsudflugt til vadehavsøen Før samt en heldagsudflugt, der omfatter besøg på Hedeby, der var en af vikingetidens største byer i Norden, besøg på vikingemuseet samt en sejltur på Slien. På begge heldagsudflugter vil der være frokost på en restaurant.  

Den vedhæftede fil indeholder det foreløbige program for højskolekurset samt en tilmeldingsformular

Praktiske oplysninger

Højskoleopholdet indeholder fuld pension i kursusperioden, bestående af morgenbuffet, 2 retter til middag, aftenbuffet med brød og pålæg samt en af aftenerne en festmiddag.

Drikkevarer er ikke inkluderet, men kan købes til moderate priser (øl og sodavand ca. kr. 15 og vin fra ca. kr. 75).

Højskolen har 14 dobbeltværelser og 20 enkeltværelser alle med eget bad og toilet samt 3 små enkeltværelser, der deles om et fælles bad og toilet. Hvis der er flere ønsker om dobbeltværelser, end der umiddelbart kan imødekommes, kan der tilbydes to enkeltværelser, beliggende så nær hinanden som muligt, men naturligvis til dobbeltværelsespris. De par, som i givet fald skal bo hver for sig på enkeltværelser, vil på forhånd blive orienteret herom og kan naturligvis melde fra.

Alle entréer til museer og seværdigheder er inkluderet i kursusprisen.

Deltagerprisen pr. person i dobbeltværelse er kr. 4.700.

Deltagerprisen for 1 person i enkeltværelse er kr. 4.950 

IDA giver tilskud til deltagerprisen og det er således de ovenstående priser, der er gældende. .

På IDAs hjemmeside er deltagerprisen for arrangementet angivet til kr. 0. Det er naturligvis forkert, og det skyldes, at betaling skal ske direkte til højskolen, som efter udløbet af tilmeldingsfristen (01-03-2021) fremsender en faktura til deltagerne. Ved modtagelse af faktura skal betales 500 kr. af beløbet som tilmeldingsgebyr til højskolen og senest 6 uger før kursusstart skal den samlede kursuspris være indbetalt til højskolens konto. Dette vil fremgå af fakturaen.

Tilmelding sker på helt sædvanlig måde via IDAs hjemmeside. Tilmelding skal alene ske til IDA (og ikke til højskolen) senest 01-03-2021. Der er på hjemmesiden vedhæftet en tilmeldingsformular, som skal udfyldes med alle de ønskede oplysninger for hver deltager. Den udfyldte formular sendes derefter til arrangøren John Cederberg, tlf. 2083 8538, johncederberg@mail.dk.  Tilmeldingen er først gældende når tilmeldingsformularen er fremsendt og det er rækkefølgen for modtagelse af formularerne, der i givet fald er afgørende for tilmelding og tildeling af værelser.

Afmeldingsfrist: Afmelding kan på sædvanlig måde ske til IDA indtil 01-03-2021; derefter gælder højskolens afbestillingsvilkår; se herom på højskolens hjemmeside. Egen afbestillingsforsikring anbefales - det har mange allerede.

 

Arrangør: John Cederberg, tlf. 2083 8538  

johncederberg@mail.dk

 

Orientering med mail fra SeniorForum IDA København om kommende tilsvarende arrangementer?

SeniorForum vil gerne kunne benytte din mailadresse til at informere dig om fremtidige arrangementer af lignende art. Hvis du ikke ønsker dette, bedes du informere arrangøren herom, se nedenstående mailadresse.

 

Modtager du Nyhedsmails fra IDA København?

Hvis ikke, skal du gå ind på MIT IDA og se hvilke nyhedsbreve, du abonnerer på. I den næste rubrik skriver du IDA København. I svaret klikker du på "Tilmeld" (skrevet med grønt). Herefter vil du fremover modtage nyhedsmailen fra IDA København.

Husk også at tilføje/rette din e-mailadresse på PROFIL på l MIT IDA på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering, aflysning og nyhedsbreve.

Hvor

Jaruplund Højskole

Lundweg 2

9999 Lundweg


Hvornår

Fra mandag d. 06. september 2021. kl. 15:00

Til søndag d. 12. september 2021. kl. 09:30


Pris

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 01. marts 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

49


Ledige pladser

1

Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

335783