Arrangement

Skab resultater med de 17 verdensmål (modul 2)

Kurset giver dig redskaber til at gøre de abstrakte verdensmål til konkrete handlinger i din virksomhed.

IDA, København V.

Torsdag d. 23. januar 2020

Kl. 15:00 - 18:00

300 kr.

På dette møde (modul 2) arbejder vi med de elementer, der ligger til grund for udarbejdelse af en baseline, hvor vi både er opmærksomme på virksomhedens positive og negative bidrag til verdensmålene. En baseline vil give indsigt i og forståelse af, hvordan jeres virksomhed kan ses i forhold til verdensmålene. I perioden mellem modul 2 og modul 3 skal du udvælge områder, som du vil arbejde videre med på modul 3.

I undervisningen har vi en praksis orienteret tilgang, hvor vi skifter mellem oplæg fra underviser og individuelle og gruppe opgaver. Vi arbejder ud fra en case baseret tilgang, hvor du har mulighed for at tage udgangspunkt i din egen virksomhed og få erfaring med at gøre de abstrakte verdensmål til konkrete og målbare handlinger, så kan forberede dig på at gå hjem og engagere flere kolleger og ledere i din virksomhed med arbejdet for bæredygtighed.

Dato for næste møde:

Modul 3: Torsdag d. 6/2 2020 kl. 15:00 - 18:00

Om underviseren:

Mette Svendgaard er founder af Sprint17 (læs mere her: www.sprint17.dk) og har 8 års erfaring fra medicinalindustrien, hvor hun har arbejdet som process optimeringskonsulent med brug af Six Sigma værktøjskassen og som projektleder. Tiden som projektleder på globale projekter gav indsigt i betydningen af kulturelle forskelle og det var en inspirationskilde til at skifte faglig retning og starte med at studere igen. Derfor tog Mette 2 år med tid til uddannelse på antropologi på KU og organisationskultur på CBS. Det var under studierne, at Mette blev opmærksom på FNs verdensmål og siden har hun arbejdet på projekter for at fremme danskernes viden om verdensmålene.

Vel mødt!

Skal du med til andre møder/kurser? Læs mere her: IDA Proces' Arrangementskalender

Bliv medlem af IDA Proces netværket og opnå rabat på deltagelse i møder/kurser
Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer. Alle kan tilmelde sig IDA Proces' nyhedsmail gratis, tilmeld dig her hvis du fremover vil modtage IDA Proces' nyhedsmail.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Hvor

IDA

Kalvebod brygge 31-33,

1780 København V.


Hvornår

Torsdag d. 23. januar 2020

Kl. 15:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

300 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

300 kr.

Firmamedlem

300 kr.

Medlem af arrangør

300 kr.

Ledig

300 kr.

Medlem

300 kr.

Seniormedlem

300 kr.

Studiemedlem

300 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 21. januar 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

12

Arrangementsnr.

334222


Arrangør

IDA Proces


Medarrangører

IDA Verdensmål