Webinar

Smart Home – En verden af gadgets du kan anvende i dit hjem

Mængden af smart home devices er på få år eksploderet. Alt fra smarte pærer, termostater, sensorer og intelligente vandingsanlæg er blevet så billige og tilgængelige at alle kan være med.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 18. august 2021

Kl. 15:00 - 17:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 17. august 2021 - kl. 23:59

IDA Connect har inviteret, David McNally, Danmarks absolut førende blogger, på emnet smart home, til at dele ud af viden og mange års erfaring med sine smart home projekter. 

Efterfølgende vil der være god tid til at spørge ind til konkrete produkter, løsninger og problemstillinger. Hvis du interesserer dig for smart homes, og ikke allerede kender til David, så skynd dig ind på www.mettesigernej.dk for at blive inspireret.  


Tilmeldingsprocedure: 
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.

Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 18. august 2021

Kl. 15:00 - 17:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 17. august 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

250


Ledige pladser

135

Arrangementsnr.

341033


Arrangør

IDA Connect


Medarrangører

Elektroteknisk Gruppe, IDA Syd

Elektroteknisk Gruppe, IDA Østjylland

IDA Elteknik

IDA Embedded

Kurser for studerende