Arrangement

SMART inspektion af betonkonstruktioner

Vi bruger formuer på at vedligeholde konstruktioner og det kræver seriøst kendskab af tilstanden for at det kan gøres rationelt. Hør om RAMBØLLs nyeste erfaringer med droner, 3D-modeller, ikke-destruktive tests og mikroskopering for SMART inspektioner.

Danmarks Tekniske Universitet, Bygning 127, rum 013, Lyngby

Mandag d. 23. september 2019

Kl. 17:15 - 18:15

Fra 0 kr.

 

BeskrivelseLink kopieret

Vi bruger meget tid og penge på at inspicere og vedligeholde vores infrastruktur for at kunne garantere sikkerheden og et effektivt transportsystem og naturligvis også for at reducere resourceforbruget ved at holde liv i konstruktionerne længst muligt. Er det mange penge: Ja, der bruges ligeså meget på drift og vedligehold som der bruges på nyanlæg – så det er essentielt

Civilingeniør Anders Bøwig Brøndum fortæller om RAMBØLL’s nyeste erfaringer med inspektion af konstruktioner: Hør hvordan droner anvendes til inspektioner og 3D-modellering af forskellige konstruktioner og hør om RAMBØLL’s indledende erfaringer med den nyeste teknologi. Hør hvordan man anvender ikke-destruktive on-site målinger af fx korrosionshastigheder i kombination med prøveudtagning, mikroskopering og laboratorieforsøg for at finde den optimale strategi til at følge op på den første inspektion.

Erfaringerne viser at denne kombination ofte er en særdeles smart måde at gennemføre inspektioner og vurderinger på, da det minimerer trafikantgener og samtidig reducerer omkostninger til eftersynsingeniører, til gunst for både arbejdsmiljø og bygherrens budgetter.


Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Bliv medlem af Dansk Betonforening, få alle nyhederne og deltag til specialpris på konferencer
Medlemskab af Dansk Betonforening er gratis for IDA-medlemmer (dog betales 135 kr. årligt for magasinet BETON), skriv til hhk@ida.dk hvis du ønsker medlemskab.

Er du ikke IDA Medlem kan du tegne et gæstemedlemskab via denne formular. Årskontingent er kr. 500,- + 135 for magasinet BETON.
Firmamedlemskab kan tegnes via denne formular.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Danmarks Tekniske Universitet, Bygning 127, rum 013

Brovej 127

2800 Lyngby

Lokale: Rum 012


Hvornår

Mandag d. 23. september 2019

Kl. 17:15 - 18:15


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

200 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 23. september 2019

Kl. 16:00


Antal pladser

55


Ledige pladser

3

Arrangementsnr.

332801